dimarts, 26 d’octubre de 2010

CADET: C. F. SOLSONA 2 – CARDONA 1


Alineació:  Carles, Alex V, Jose Luis, Angel, Gerard, Aleix, Joan, Abde, Amir, Guillem, Mariano. També: Adrià, Moha, Ossama, Arnau, Serni.

Segon victoria i dedicada als lesionats

Dissabte dia 23 els cadets del Solsona s’enfrotaven al Cardona, equip que portava tres partits guanyats i ocupant la posició entre els tres primers.
El partit va començar amb ocasions del Solsona, però com cada partit no afinem la puntería cara a gol i això ens fa possar-nos nerviosos pel que queda de partit. Primera part amb diferents ocasions pels dos equips i així es ressumeix la 1ª part.
La segona part va començar com la primera però en el minut 10 Arnau assiteix cap a Joan que ara sí fa puajr el primer gol al marcador, Solsona 1 Cardona 0. Continuant tenint ocasions però en el minut 22 el Cardona igualava el partit amb una centrada de la banda que un jugador sol al segon pal va posar la pilota a dins la xarxa de la porteria.
Per sort 12 minuts després Mariano feia una assitència de gol cap Abde que després de dos ocasions a la tercera la posava dins i Així finalitzava el partit Solsona 2 Cardona 1.
Destacar les 4 targetes vermelles que van rebre els jugadors rivals per només una de groga pel Solsona.Victoria dedicada als lesionats David Solé i Alex Solé