dimecres, 27 d’octubre de 2010

A. C. P. del Solsonès Cava i Bolets

Un cop més vàrem vàrem participar amb els actes de la III Fira del Bolet i del boletaire del Solsonès, que va organitzar el Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès en els dies 22 al 24 d’octubre.

El Diumenge  24 es va muntar una parada de venda a la Plaça de Palau, on es podia adquirir el cava i els materials per al col·leccionisme de plaques; igualment, també es va comptar amb la presència de quatre paradistes que oferien les seves plaques als col·leccionistes . De les 10 del matí fins les 2 de la tarda es va dur a terme  la Trobada de Tardor. La nombrosa participació de col·leccionistes d'arreu va omplir la plaça, envoltant la font.

En la Trobada, i amb l' assistència d'en Benjamí Puig i Riu, Alcalde de Pinell, vàrem presentar la placa de cava Rusinés de la col·lecció dels Municipis del Solsonès, que correspon a en aquest Municipi, i que té com a motiu central una imatge de l’Esglèsia de Sant Pere de Madrona, Aquesta imatge ha estat cedida per en Joan Mondragón, Montserrat Sallent i el Consell Comarcal. Conjuntament, es va presentar la placa de la III Fira del Bolet i boletaire del Solsonès (Disseny de J.R. Francesch), que es va entregar per gentilesa del Consell Comarcal del Solsonès. Al mateix temps es va presentar la placa de la  Societat de Caçadors Esportius de Solsona i Comarca.
 
Des d’aquí el nostre agraïment a tots els que vàreu participar, col·leccionistes, paradistes i a tots els Ens Locals i Comarcals que amb la vostra col·laboració heu fet possible aquesta Trobada de Tardor, i la Fira; també el fem extensiu als veïns de la Plaça de Palau per la seva acollida.