dilluns, 4 d’octubre de 2010

Aquesta tardor començaran les obres del carrer de Sant Llorenç de Solsona


Els treballs s’executaran en sis mesos per l’import de 498.400 euros


L’Ajuntament de Solsona preveu començar aquesta tardor les obres de remodelació del carrer de Sant Llorenç en el marc del Pla de barris solsoní. El Ple municipal va aprovar-ne definitivament l’adjudicació a l’empresa Construccions Mangas i Fills per unanimitat. Els treballs tenen un termini de sis mesos i un import de 498.414 euros.

Segons explica el regidor d’Urbanisme, Martí Abella, l’Ajuntament s’ha reunit amb representants de les activitats econòmiques de la zona per “arribar a un acord pel que fa als terminis en el desenvolupament de les obres”. Arran d’aquesta trobada, “s’intentarà arribar a final d’any amb la primera fase de l’obra executada”. En aquest sentit, els treballs s’iniciaran en el tram comprès entre la plaça de la Catedral i la travessia de Sant Llorenç amb el compromís d’arribar a les festes de Nadal amb el carrer “com a mínim formigonat per permetre la circulació de vianants i, si s’escau, de vehicles”, diu Abella.

El segon eix del Pla d’intervenció integral del nucli antic en què s’està treballant és el dels carrers de la Regata i dels Dominics. Aquestes obres es troben en la darrera fase i, en aquests moments, s’estan col·locant les últimes lloses de pedra en el tram que connecta la carretera de Bassella amb el carrer dels Dominics. Es preveu que en el termini d’un mes l’obra s’hagi enllestit.


La primera fase correspon a l’extrem que dóna a la plaça de la Catedral

                Solsona, 4 d’octubre de 2010
Font: Ajuntament de Solsona