dimarts, 26 d’octubre de 2010

ALEVÍ “A”: CRÒNICA: C. F. SOLSONA 7 – NAVÀS 4


Solsona: Agustín, Aitor, Ponç, Ferran, Arnau, Moha, Fran, Andrei, Noè i Nil.
Gols: Fran 2, Moha 2, Noè, Nil, Andrei.

            Com sempre el C. F. Solsona va sortir més adormit que el rival, així que van encaixar el primer gol molt ràpid en un corner. Però una acció desafortunada per al porter contrari i Noè que va estar molt llest va posar l’1 a 1 al marcador. Semblava que el Solsona anava despertant, i va ser en 2 accions a pilota parada quan Fran va marcar els seus 2 gols amb dos esplèndids xuts. Abans d’arribar al descans Nil va estar molt atent i va aconseguir el 4 a 1 a favor per al Solsona amb el qual s’arribava al descans.  

            A la 3a part, Moha va sortir al mig del camp i va realitzar un gran partit, aconseguint marcar 2 gols més per al C. F. Solsona, a partir d’aquí i veure que el partit estava mig solucionat l’aleví A del C. F. Solsona es va relaxar en excés, i va encaixar 3 gols que posava una mica de por al cos, però una gran jugada en conjunta finalitzada per Andrei, col·locava el marcador amb el 7 a 4 definitiu.

            Amb això  només queda una fer una felicitació general a tot l’aleví A de part de l’entrenador, i pensar que s’ha de seguir amb aquesta línia, treballant i amb esforç s’aconseguiran més victòries i els nostres reptes! Va nois!! 


Moha, va realizar un gran partit al mig del camp