dimecres, 27 d’octubre de 2010

A.E. PENYA ESPLUGUES 2 P.B. SOLSONA SOLMÈDIC 2

NOVES SENSACIONS

Jugadores: Paula, Neus, Elena C., Nuvi, Jess (c), Merxe, Raquel, Elena T. i Clàudia
Entrenador/Delegat: Josep Maria Guitart
Baixes: Anna Gil, Anna Serra, Alba Colell i Ester
Gols: Jess (2)

Aquesta vegada les solsonines es desplaçaven al camp de l’A.E. Penya Esplugues, rival del qual era incògnita, ja que aquest any és un equip nou en aquesta categoria degut al descens de Primera.
El partit es va iniciar amb molta tensió per part dels dos equips. Les rivals mostraven un bon toc de pilota en atac i les de la Penya s’anaven tancat a darrere. Així es desencadenà el primer gol per part de les contrincants en un xut creuat des de fora l’àrea.  Les de la Penya intentaven trencar la barrera rival però els encerts a porteria eren nuls, i les contrincants anaven aprofitant els contraatacs per acostar-se més a porteria. Hi va ser així com en un dos contra dos aquestes van fer el segon gol.
A falta de pocs minuts per el descans la Jess va aprofitar un descuit de la Penya Esplugues, i engaltà un xut creuat sentenciant la primera part 2-1.
Pel que fa a la segona part, sense deixar de seguir la tradició de les de la Penya, aquestes van obrir els ulls. Les ocasions de gol per part dels dos equips van ser infinites, però les dos porteres resistien  sota porteria. Començava el compte enrere i va ser llavors quan seguit d’un bon joc la Jessica va fer el segon gol des de dins l’àrea. A pocs segons per acabar el partit hi va haver una última oportunitat per part de les solsonines, però aquesta no va poder ser.
Cal dir que durant la segona part es va fer un molt bon toc de pilota, tant intentant crear ocasions de gol, com intentant trencar la pressió de les rivals.
Les bones sensacions arriben...
El pròxim partit es juga contra el Rubí C.E.F.S. el pròxim dissabte a les 17:00 hores. Molts ànims noies!!

Equip patrocinat per
SOLMÈDIC I SPUTNIK