dimecres, 27 d’octubre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 31/10 al 06/11


BESORA
Tots Sants.- Missa i visita al Cementiri, a les 4 tarda.

CAMBRILS
Tots Sants.- Pregària al Cementiri en sortir de Missa.

LA COMA
Dia dels Difunts.- Dimarts, 2 de novembre, Missa al Cementiri.

LA LLENA
Tots Sants.- Missa i visita al cementiri, a les 4 de la tarda.

LA PEDRA
Tots Sants.- Pregària al Cementiri en sortir de Missa.

LINYA
Tots Sants.- Missa i visita al Cementiri, a les 12.
Dia dels difunts.- Dimarts, 2 de novembre, Missa pels difunts a les 7 del vespre.

LLADURS
Tots Sants.- Missa i visita al cementiri, a les 12.

LLINARS
Tots Sants.- Missa i pregària al Cementiri.

MADRONA
Tots Sants.- Diumenge, dia 31, a 2/4 de 6 de la tarda, Missa de Tots Sants i visita al cementiri.

MIRAVÉ
Tots Sants.- A les 12, Missa i visita al cementiri.

NAVÈS
Tots Sants.- Missa a 2/4 de 5 i visita al Cementiri.
Dia dels difunts.- Dimarts, 2 de novembre, Missa a les 9 del matí.

ODÈN
Tots Sants.- Pregària al Cementiri en sortir de Missa.

PINELL
Tots Sants.- Dilluns, dia 1, a les 10 del matí, Missa de Tots Sants i visita al cementiri.

SALLENT
Tots Sants.- Diumenge, dia 31, a les 4 de la tarda, Missa de Tots Sants i visita al cementiri.

SANT CLIMENÇ
Tots Sants.- Dilluns, dia 1, a 2/4 de 12, Missa de Tots Sants i visita al cementiri.

SANT FELIU DE LLUELLES
Tots Sants.- Missa i visita al cementiri, a les 10.

SANT JUST-JOVAL
Visita al Cementiri.- Per la festa de Tots Sants, en sortir de la missa de 2/4 de 12 farem la visita al cementiri per recordar els difunts de la Parròquia i pregar per ells.

SISQUER
Dia dels Difunts.- Dimarts, dia 2, Missa i pregària al Cementiri.

TIMONEDA
Tots Sants.- Missa i visita al cementiri a les 10.

VALLS
Visita al Cementiri.- Diumenge vinent, 7 de novembre, a 2/4 d’11, Missa i visita al cementiri.

SOLSONA
Bateig.- Avui diumenge, 31 d’octubre, a la Missa de 2/4 d’1, a la Catedral, rebrà les aigües baptismals per convertir-se en filla de Déu i de l’Església la nena Ysabel Pelegrina Nastasia, filla de Antonio i de Mariana Nicoleta.
Dia 31 i Festa de Tots Sants.- A la tarda del diumenge, dia 31, només h haurà la Missa Conventual a la Catedral, a les 7. Dilluns, festa de Tots Sants, a 2/4 de 5 de la tarda ens trobarem a la capella del Cementiri per fer una pregària pels nostres difunts, especialment pels que ens han deixat durant aquest darrer any.
Recordem que a les 7 del vespre hi haurà la Missa Conventual a la Catedral, com cada
festa.
Commemoració de Tots els fidels difunts.- Dimarts, 2 de novembre, serà el Dia dels Difunts. A 2/4 de 12 del matí, Missa a la capella del Cementiri.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 1.- Ànimes. Per família Ribera-Solà. Dia 2.-Ànimes. Per Ramon Muntada Bella. Dia 3.- Ànimes. Per Rosa Muntada Corominas. Dia 4.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig. Dia 5.- Per Josep maura Clotet. Dia 6.- Per Encarnació Vilalta Bernadich (37è a.), Dr. Ferran. Dia 7.- Donant. Per germans Oriola-Oriola.
SOLSONA: Dia 30.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Llorenç Masana Ayné, mort a Barcelona. A les 8 del vespre, per Maria Moncunill Augé, germans Rafart. Dia 31.- A les 10 del matí, pels germans Claustre i Miquel Travesset Santclimens, Agustín González Bogaz, Rosa Vilardell Serra, fam. Viladrich-Torrebadella; esposos Víctor Vila Espuga (25è a.) i Dolors Olle Farràs (11è a.) i fill Josep M. Vila Ollé (4t a.), Ramon Espuga i Antònia Espuga i fill Cinto.. A 2/4 de 12, per Josep Moncunill To, Agustín González Bogaz, fam. Viladrich Torrebadella; esposos Víctor Vila Espuga (25è a.) i Dolors Olle Farràs (11è a.) i fill Josep M. Vila Ollé (4t a.). A 2/4 d’1, per fam. Pallarès-Serra, família Cases, Juli Chaparro Llano, Josep Moncunill To, Agustín González Bogaz, fam. Viladrich Torrebadella, Josep Sala Sabartès i esposos Antònia Graell i Àngel Vilalta; esposos Florenci Serra i Àngela Montraveta, Víctor Vila Espuga (25è a.) i Dolors Olle Farràs (11è a.) i fill Josep M. Vila Ollé (4t a.). Tots Sants.- A les 10 del matí, per Narcís Gríful Miloro, Joan Trilla Solé (6è a.); esposos Jaume Serra Solà i Maria Comella Ruiz, Joan Cots Colell i Maria Torramorell Parramon, Joan Feliu Coromina i Bonaventura Codina Coll i fill Josep, Lluís Auguets i Antònia Torrent i fills Mercè, Felip i Lluïsa, Joan Tort i Josefa Vilaseca i filla Rosa. A 2/4 de 12, per Jordi Seriol i família Seriol-López-Garriga, Pau Viladrich Canal i Jordi Viladrich Torres i família; esposos Joan Molins i Mercè Aubets. A 2/4 d’1, per clemente Moreno Pujal, fam. Planas, Jaume Esteve Parramon, Jaume Torramorell Parramon, Maria Moncuill Augé, fam. Roure-Jané, Lourdes Serra, Josep Moncunill To, Benvingut Santcliments Caballol; esposos Trini Setó Canes i Albert Escolies Soler. Dia 3.- A le s10 del matí, per Lourdes Serra. A 2/4 de 8 del vespre, per germans Rafart, Joan Augé Pellicer, Lourdes Serra. Dia 4.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Trilla Solé (6è a.). Dia 5.- A les 10 del matí, per fam. Vilalta-Serra. Dia 6.- A les 10 del matí, pels esposos Antoni Vilaseca Riba i Rosa Villaró Codina.