dimecres, 6 d’octubre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 10/10 al 16/10

CAMBRILS
Festa del Remei al Castell.- Festa del Remei.- Avui diumenge, dia 10, a la 1, Missa al Castell.

CASTELLVELL
Missa mensual.- Aquest diumenge, 10 d’octubre, missa al nou horari de les 4 de la tarda.

EL MIRACLE
Divina Litúrgia”: Missa en ritu bizantí.- Aquest dissabte, 9 d’octubre, a 2/4 de 8 de la tarda, per als que vulguin gaudir del culte solemne i la música sacra. Cantarà el Cor Irini, dirigit per Josep Torras, amb la solista M. Teresa Garrigosa.

LA COMA
Festa del Remei.- Avui diumenge, dia 10, Missa a 2/4 d’11.

LINYA
Capella de Sant Grau.- Diumenge vinent, dia 17, a la 1, Missa a la capella de Sant Grau d’Anglerill.

MADRONA
Missa.- Dissabte que ve, dia 16, a les 7 de la tarda, Missa del Diumenge.

NAVÈS
Festa de Sant Galderic.- Diumenge vinent, 17 d’octubre, a 2/4 de 12, Missa i cant dels Goigs de Sant Galderic, patró dels pagesos catalans.

SALLENT
Inauguració de la restauració de l’església gòtica i Torre.- Diumenge que ve, 17 d’octubre, a 2/4 de 12, Missa solemne a l’antiga església parroquial de Santa Maria recentment restaurada. Esperem una gran assistència per poder celebrar com cal un esdeveniment tan important.

SANT CLIMENÇ
Missa.- Diumenge vinent, dia 17, a 2/4 de 10, Missa del Diumenge.

SOLSONA
Festivitat de la Mare de Déu del Pilar.- Dimarts, 12 d’octubre, a 2/4 de 12, Missa de la Mare de Déu del Pilar a l’església del Cor de Maria amb assistència de la Guàrdia Civil, que celebrarà la seva Patrona.

Missa Conventual: Canvi d’horari.- A partir del mes d’octubre, la Missa Conventual dels dies festius serà a les 7 de la tarda a la Catedral.

Octubre: Mes del Rosari.- Durant aquest mes d’octubre cada dia a les 7 i 10 minuts de la tarda, a l’església de la Companyia de Maria es fa el res del Rosari.

Adoració al Santíssim Sagrament.- Cada dimarts a la Catedral, hi ha exposició del Santíssim a l’altar de la Mercè de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. Tothom que ho desitgi hi pot passar a fer una estona de pregària en silenci i recolliment.

Catequesis Parroquial.- El no curs no començarà fins la setmana del 18 al 22 d’octubre,

CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ.
Els nois i noies de 15 anys que es vulguin preparar per a rebre el sagrament de la Confirmació o vulguin informar-se sobre els horaris i la dinàmica que s’imparteix poden passar per la Casa de la Parròquia. Rebre o no rebre aquest sagrament és una de les primeres manifestacions de com un noi o una noia pensa enfocar la seva vida.
Horari : de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda. També a hores convingudes.

Catequesi de joves i adults.- Com es va fer l’any passat per aquestes dates, dilluns 18 d’octubre començaran a la Parròquia les catequesis per a joves i adults que vulguin aprofundir en la fe (seguint l’itinerari del Camí Neocatecumenal). Es faran els dilluns i dimecres de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre al Cor de Maria. Crist és la resposta a la teva vida. Hi estem tots convidats.

MOVIMENT DEMOGRÂFIC
BAPTISMES
Navès.- El 19 de setembre, Carla López García, filla de David i de Laura, nada el 16 de novembre de 2009.
Olius.- El 4 de setembre, Alba Roig Caelles, filla d’Antoni i de Maria, nada el 25 de maig de 2010.
* El 19 de setembre, Aina Massegú Mas, filla d’Oriol i de Sílvia, nada el 17 de setembre de 2009.
Sant Just-Joval.- El 14 d’agost, Biel Jiménez Ruiz, fill de Daniel i de Sara, nat el 9 de febrer de 2009.
 • El 14 d’agost, Lleïr Jiménez Ruiz, fill de Daniel i de Sara, nat el 9 de febrer de 2009.
 • El 28 d’agost, Xavier Traveset Urbano, fill de David i d’Olga, nat el 5 de febrer de 2010.
 • L’11 de setembre, Núria Albets Pallarès, filla de Jordi i d’Anna, nada el 3 de juny de 2010.
 • El 12 de setembre, José Antonio López Noguera, fill de Sergio i de Marina, nat el 21 d’abril de 2010.
Solsona.- El 5 de setembre, Georgina Capdevila Contreras, filla de Jordi i de M. Carmen, nada el 25 de juliol de 1992.
 • El 19 de setembre, Jan Puit Clotet, fill de Xavier i d’Anna Maria, nat el 8 de juny de 2010.
 • El 19 de setembre, Yara Nayibe Rodríguez Mateus, filla de Fernando i de Yadi Shirley, nada el 5 de febrer de 2010.
 • El 25 de setembre, Paula Pineda Lorenzo, filla de Miguel Angel i de Maria, nada el 14 de gener 2010.
MATRIMONIS
Navès.- El 18 de setembre, a la capella de Sant Grau, Manel Rodríguez Torres amb M. Carme Solé Isan, tots dos veïns de Tàrrega.
Solsona.- El 4 de setembre, al Castellvell, Joan Sampons Barcons amb Montserrat Sanmartí Prat, tots dos veïns de Solsona.
 • El 4 de setembre, al Claustre, Àlex Vidal Torà amb Immaculada Riba Rodríguez, veïns de Lleida i Barcelona respectivament.
 • El 25 de setembre, Miguel Angel Pineda Noguera amb Maria Lorenzo Malé, tots dos veïns de Solsona.


DEFUNCIONS
Ogern.- El 18 d’agost, Rosalia Cardona Valls, vídua, de 94 anys.
Solsona.- El 23 d’agost, Ramona Mas Villorvina, casada, de 68 anys.
 • El 3 de setembre, Dolors Lailla Pablo, vídua, de 94 anys.
 • El 7 de setembre, Trinidad López Martín, casada, de 80 anys.
 • L’11 de setembre, Pilar Sucarrats Xarpell, vídua, de 89 anys.
 • El 25 de setembre, Jordi Seriol López, casat, de 79 anys.
 • El 28 de setembre, Emília Solé Montraveta, casada, de 75 anys.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 11.- Per José Pérez Trujillo i Ana Escudero Martín, Ramon Canals Serra. Dia 12.- Ànimes. Per Joan Agustí Pla. Dia 13.- Ànimes. Per Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Barnola. Dia 14.- Per Elena González Angulo, Adelaida Pascuer Costa, família Xandri-Farràs. Dia15.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig, Àngel Aymerich. Dia 16.- Pel Pep de cal Vermell, Maria Plana. Dia 17.- Per Ramon Comellas; esposos Joan Aymerich i Pietat Serra.
SOLSONA: Dia 9.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Isabel Castillo Hidalgo (19è a.). A les 8 del vespre, per M. Claustre Cabó Costa (12è a.); esposos Esteve Cardona i Maria Freixa i el seu fill Marcel·lí. Dia 10.- A les 10 del matí, per Lourdes Cases Guitart, Josep Coromina Clop, Josep Solé Vila i família Moncunill-Vila. A 2/4 de 12, per Isabel Castillo Hidalgo (19è a.), Juan González González, Miquel Tristany Calveras (40è a.), Roser Vilardell López. A 2/4 d’1, per M Claustre Cabó Costa (12è a.), Josep Colell Matiñó, Josep Solé Vila i família Moncunill-Vila, Roser Vilardell López. Dia 11.- A 2/4 de 8 del vespre, per la Gna. Claustre Llorens, Mn. Joaquim Canudas; esposos Joan Gilibets Vidal i Maria Dolors Castells Orriols, Josep Jalmar i Mercè Pujol i família. Dia 12.- A les 10 del matí, per Camilo Viladrich Riu (9è a.), Conxita Llavall Regí (1r a.); esposos Ramon Alsina Rotés i Carme Pujol Cantó i família. A 2/4 de 12, per Antonio Aniorte Martínez. A 2/4 de 8 del vespre, per Pilar Llorens i família, Conxita Llavall Regí (1r a.), Camilo Viladrich Riu (9è a.), Sergio Pérez Galera (31è a.); esposos Ramon Alsina Rotés i Carme Pujol Cantó i família, Carles Freixes i Montserrat Solé i Mn. Jaume Freixes. Dia 13.- A les 10 del matí, per Joan Caballol Serch (2n a.), Mn. Antoni Muntada, Gemma Auguets, Ramon Torrent Call (5è a.), Carme Torrent Peña (27è a.). Dia 14.- A les 10 del matí, per Camilo Viladrich Riu, Ramon Torrent Call, Carme Torrent Peña. Dia 15.- A les 10 del matí, per Josep Cisquella Passada, germans Joan i Pepita Roure Jané. A 2/4 de 8 del vespre, per Josep Cisquella Passada, germans Joan i Pepita Roure Jané; esposos Joan Bertran Buscall i Teresa Bartoló Riu, Teresa Solé Espluga i Ernest Estany Colell. Dia 16.- A les 10 del matí, pels esposos Teresa Subirà Mases i Josep Solanellas Subirà.