dijous, 21 d’octubre de 2010

Acord entre el Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord i els Ajuntaments de la Vall


S’estableixen les bases de finançament
de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord per l’any 2011

El dijous 14 d’octubre el Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès es va reunir a l’Oficina de Turisme de Sant Llorenç de Morunys amb l’Associació de Turisme de la Vall de Lord i els tres alcaldes de la Vall per tal de coordinar les accions entre les dues associacions així com també amb els ajuntaments de la Vall de Lord. Es reuniren d’una part el President del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, Joan Solà, el President del Consell Comarcal del Solsonès i alcalde de Guixers, Marià Chaure, l’Alcalde de Sant Llorenç J. Enric Roures, l’Alcalde la Coma i la Pedra, Marc Escarrè i el recent President de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord, Jaume Fruitós.

A la reunió s’establiren les bases per articular un protocol a seguir per tal de firmar el finançament de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord per l’any 2011. El pressupost de l’Associació serà de 24.000.-Euros, el total dels quals es dividiran en tres parts. Assumides pel Consell Comarcal del Solsonès pels tres ajuntaments de la Vall i per l’Associació de Turisme de la Vall de Lord. El conveni es preveu que sigui vigent el proper any.

Un dels punts tractats també a la reunió fou el funcionament intern de l’Oficina de Turisme de  Sant Llorenç. S’acordà que el cost del manteniment de l’oficinag seria un cost que asumiría el Consell Comarcal del Solsonès aquest proper any 2011. Per una altre banda, el cost laboral de les persones de l’Oficina de Turisme de Sant Llorenç, la meitat l’assumirà el Patronat Comarcal de Turisme i el 50% restant seria assumit per als tres  ajuntaments de la Vall de Lord, a falta d’aprovació final de ple municipal ( Guixers, la Coma i la Pedra i Sant Llorenç).

També s’acordà que abans de final d’any s’acabaran les obres de reformes de l’Oficina de Turisme de Sant Llorenç. Paral.lelament es preveu la instal.lació d’un punt d’informació tàctil a l’Oficina de Turisme de  Sant Llorenç.

Font: Consell Comarcal