dijous, 7 d’octubre de 2010

283 nens i nenes participen en el III Concurs de dibuixos per a la III Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès

Sílvia Codina Colilles guanya el concurs del cartell
de la III Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès


El III Concurs de dibuixos per a la III Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès organitzat pel Consell Comarcal del Solsonès va aplegar un total de 283 nens i nenes de la comarca del Solsonès. El concurs s’estructurà en 4 categories, els nens i nenes de tercer de primaria, de 7 a 8 anys, els de quart de primaria, de 8 a 9 anys, els de cinquè de primaria, de 9 a 10 anys i finalment els nens d’entre 10 i 11 anys que cursen sisè de primària.

La guanyadora de la categoria de tercer de primària fou Clara Cardona Farràs, de l’escola CEIP Setelsis. La guanyadora de la categoria de quart de primària fou Anna Agut Espel de l’escola CEIP Setelsis. La guanyadora de la categoria de cinquè de primària fou Laia Martínez de l’escola CEIP Setelsis. I el primer premi de la categoria de sisè de primària recaigué en Pau Aguilera de l’Escola Arrels de Solsona. Finalment, la Guanyadora del Concurs del Cartell de la III Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès va ser per la Sílvia Codina Colilles, alumne de 10 anys de l’escola Arrels de Solsona.

Per la seva part, el Director de la III Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès, Albert Muntada, ha manifestat que “
estem molt satisfets del gran nombre de participants que ha tingut el concurs de dibuixos per a la III Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès, fet que demostra que les noves generacions segueixen creient amb il.lusió amb les fires i tradicions que identifiquen la nostra comarca”.