dimarts, 21 de setembre de 2010

Solsona acull un càsting per trobar figuració per a una pel•lícula que es rodarà a Sant Llorenç

La gent interessada es pot presentar dissabte a la sala d’actes del Casal de Cultura

La sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut de Solsona serà l’escenari, aquest dissabte, d’un càsting de figuració per al llargmetratge Animals, dirigit per Marçal Forés. Els figurants que es busquen són per a la zona de Sant Llorenç de Morunys, on es rodaran algunes escenes de la pel•lícula. Hi col•labora l’Ajuntament de Solsona, com a membre de la Barcelona-Catalunya Film Commission.

La productora que convoca la selecció, Escándalo Films, busca adults de 25 a 65 anys, joves de 16 a 20 anys i famílies amb nens i nenes de 7 a 11 anys. Tothom que hi estigui interessat pot presentar-se a la sala d’actes del Casal dissabte entre les 11 i les 2 i de 2/4 de 4 a 7 sense hora prèvia. Per a més informació es pot contactar amb l’equip de producció a través del correu electrònic castingfiguracionanimals@gmail.com, o bé del número de telèfon 651 488 437.

Escándalo Films és la productora de l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Amb deu anys de trajectòria, la seva producció s’ha consolidat amb 200 curtmetratges amb més de 400 premis i diversos llargmetratges, entre els quals hi ha Tres dies amb la família, de Marc Coll (Goya a la millor direcció novella 2010). No té caràcter lucratiu, sinó que té una finalitat pedagògica, didàctica i formativa per a l’alumnat de l’escola.

El consistori solsoní col•labora en aquesta convocatòria com a membre de la xarxa Barcelona-Catalunya Film Commission, una entitat pública que promou el territori català com a espai de rodatge. Des que l’Ajuntament s’hi va adherir el 2008, la xarxa fa difusió de Solsona dins el sector i proporciona a les empreses audiovisuals informació sobre el patrimoni cultural del municipi.


Solsona, 21 de setembre de 2010Font: Ajuntament de Solsona