dimecres, 15 de setembre de 2010

PREMI DE POESIA LO CÀNTICH

Amb els objectius de promoure i difondre la cultura i la llengua catalana, LO CÀNTICH (Retalls de poesia d’arreu del món), Revista Digital de Poesia, Art i Cultura, fa pública la convocatòria del I PREMI DE POESIA LO CÀNTICH, on podran participar escriptors i escriptores, majors d’edat, de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, presentant obres en vers escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats.

Els treballs hauran de ser INÈDITS I ORIGINALS, de lliure temàtica i una extensió màxima de 40 versos. El període de recepció de treballs s’estableix a partir de l'1 d'octubre de 2010 fins el 20 de novembre de 2010, i les obres s'hauran d'enviar per correu electrònic, a l'adreça: locantichpublica@gmail.com

Els premis no podran declarar-se deserts i seran atorgats pels mateixos participants al certamen. El dictamen final es farà públic durant la segona quinzena del mes de Desembre de 2010. Les obres premiades i les finalistes seran publicades al número especial I Premi de Poesia Lo Càntich, i editades per Lo Càntich, conjuntament en un volum amb una recopilació dels millors poemes publicats a la revista durant l'any 2010, seleccionats pels propis autors/es. Aquest poemari portarà per títol el corresponent al poema guardonat amb el primer premi del certamen.

PREMIS


Premi Ploma d'Or, dotat amb 500 € o trofeu equivalent.

Premi Ploma d'Argent, dotat amb 300 € o trofeu equivalent.

Premi Ploma de Bronze, dotat amb 100 € o trofeu equivalent.


Les bases completes es poden consultar a:

PREMI DE POESIA LO CÀNTICH