dijous, 2 de setembre de 2010

PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA CF SOLSONA, 4 – CF NAVARCLES, 3

CF Solsona: Juanjo, Cots, Obiols, Joanet, Javi, Alarcon, Miki, Novelles, Pau, Moncu i Pep. També, Barcons, Casanovas, Martín i Barbens.
CF Navarcles: Altés, Pasqüets, Ferran Buisan, Clavel, Sánchez, Chacon, Cristian, Serrano, Rodríguez, Raül i Esteve. A més, Óscar Palomino, Corrons, López, Puig, Josep Palomino i Montero.
El Sr. Juan José RUIZ GONZÁLEZ va dirigir l’encontre, protestat per part del públic i per algun que altre jugador, havent de recòrrer a les targetes.

El Solsona fa proves en defensa, la línia medul•lar és tècnica i la davantera es mostra resolutiva per encarar la porteria contraria. El Navarcles es mostra compacte i pressiona el mig camp solsoní, provocant certa precipitació. En el minut 6 es produeix una pèrdua de pilota en aquesta zona, per part del Solsona, i Esteve aprofita per guanyar l’esquena a la defensa local i marca el 0 a 1. Ambdos equips pressionen el contrari, mostrant atacs amb perill. Moncu fa una bona internada, xutant massa alt (min. 17). Els dos Àlex (Alarcon i Novells) han vist targetes grogues per protestar. Els visitants prenen una pilota en el mig camp, Cristian es cola per darrere de la defensa i bat Juanjo. És el 0 a 2.
Tres minuts més tard, és Miki qui rep una pilota recuperada al mig camp, s’interna, fa la “passada de la mort” sobre Pep, que marca l’1 a 2.
Joc altern i Raül llença una falta des de la frontal de l’àrea solsonina, que rebutja Juanjo i Novelles cedeix còrner, qu no té conseqüències, així com la jugada següent dels locals iniciada en Miki, continuada per Pau i acabada per Moncu, amb aturada d’Altés. L’atac i pressió solsonines segueixen fins la finalització del 1er. Temps.
En la reanudació el Solsona ataca de valent i, als 3 minuts, Casanovas passa la pilota a Moncu, que bat Óscar, obtenint la igualada a 2. Segueix la tromba local amb una bona internada de Cots, sense conseqüències, i el joc atacant provoca una internada de Casanovas, que és derribat pel porter visitant, assenyalant l’àrbitre el penal, que llença i transforma Miki. És el 3 a 2. Es lliguen bones jugades i, en una d’elles, per la banda esquerra, combinen Casanovas, Miquel Vilar i Moncu, que li torna de tacó, i remati a porta. En la jugada següent el Navarcles, per mitjà de López, aconsegueix la igualada a 3 (min. 69)
A partir d’aquí, el Solsona mostra un fort joc ofensiu, obté ocasions clares de gol, peró que no consuma bé. Un sector del públic protesta l’actuació del col•legiat, el jugadors se sumen a les protestes i per això expulsa Alarcón i Rodríguez. Quasi en el límit del temps, la sacada de Barcons arriba a Joanet, fa una passada llarga sobre Pep, que, per velocitat, guanya la defensa i passa a Miki, que aconsegueix el 4 a 3 definitiu. Sacada de centre i final de l’encontre.

TORNEIG DE FESTA MAJOR

Diumenge, 5 de setembre de 2010, a les 4 de la tarda, al Camp d’Esports de Solsona
• CF SÚRIA & CF SANTPEDOR
• PERDEDOR 1ER PARTIT & CF SOLSONA
• GUANYADOR 1ER PARTIT & CF SOLSONA