dimarts, 28 de setembre de 2010

Obert el període d’inscripció per a la nova Casa d’Oficis del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya


La nova casa d’oficis formarà joves com a tècnics en tecnologies de la informació i de la comunicació i en entorns multimèdia


La nova Casa d’oficis del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) tindrà l’especialitat de Tecnologies de la Informació i Comunicació i en entorns multimèdia.  L’objecte d’actuació serà la creació d’un portal dinàmic de la comarca del Solsonès.

Aquesta edició està adreçada a un grup de 10 joves aturats, de 16 a 24 anys demandants d’ocupació no ocupats/des inscrits/tes al Servei Públic d’Ocupació, i durarà un any. Durant aquest període de temps, les i els participants tindran una beca durant els 6 primers mesos, i un contracte laboral de formació els sis mesos restants.

La formació, que serà teòrica i pràctica, versarà en el disseny i manteniment de pàgines web. Durant el període formatiu s’impartirà tutoratge per tal d’ajudar a aconseguir inserció laboral.

El període d’inscripcions acabarà el 5 d’octubre, i la data prevista d’inici de la formació és el 13 d’octubre.

La Casa d’Oficis està promoguda pel CTFC i subvencionada a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, del Departament de Treball i del Fons Social Europeu.

Font: CTFC