dimarts, 7 de setembre de 2010

Obert el concurs de treballs o articles sobre el canvi climàtic i els boscos de Catalunya

El concurs està dirigit a estudiants universitaris i de grau superior de Formació Professional i el premi consisteix en un viatge a Cardiff (Regne Unit) per assistir a la Conferència Internacional FUTUREforest el proper novembre

En el marc del FUTUREforest, un projecte europeu que compta amb la participació d'administracions públiques i organitzacions de Catalunya, Brandenburg, Gal·les, Alvèrnia, Letònia, Bulgària i Eslovàquia, s'ha organitzat un concurs sobre el canvi climàtic i la gestió forestal que tindrà lloc en cada un d'aquests països membres.

A Catalunya, el concurs està organitzat pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Departament de Medi Ambient i Habitatge i consisteix en presentar un treball sobre com afecta el canvi climàtic als boscos de Catalunya a través d'un article sobre com els boscos catalans s'estan veient afectats. Es pot presentar un treball tècnic (per exemple, sobre com reduir els efectes negatius del canvi climàtic als terrenys forestals) o bé un treball narratiu (per exemple, una història imaginada ambientada en el futur sobre els efectes que ha produït el canvi climàtic). Hauran d'estar escrits en català i adjuntar un resum en anglès d'una pàgina.

El termini de presentació de treballs finalitza el 15 d'octubre i el premi consisteix en la participació del guanyador a la Conferència Internacional FUTUREforest al país de Gales els 18 i 19 de novembre de 2010, amb les despeses pagades.

Podeu trobar les bases del concurs i més informació a: www.futureforest.eu

Font: CTFC