dimarts, 14 de setembre de 2010

Mercè Llordella i Paula Martínez a punt pel Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana (18 i 19 de setembre), a la ciutat de Reus, es celebrarà el Campionat de Catalunya 2010 de Patinatge Artístic, de la categoria Aleví.

Dues patinadores de la ciutat de Solsona hi prendran part en la competició més important del patinatge artístic català per aquesta categoria. Aquestes dues patinadores són: Paula Martínez i Mercè Llordella, ambdues del Solsona Patí Club.

Aquesta edició del Campionat de Catalunya, per a patinadors de categoria nacional i amb edats compreses entre els 9 i 10 anys, serà la més lluitada i la que mostrarà l’alt nivell de les 30 millors patinadores catalanes. Pels sondejos fets en els campionats territorials de cada província, s’ha vist que totes les patinadores que hi prendran part tenen un elevat nivell tècnic acompanyat d’un mínim nivell d’error. Això farà que aquesta competició sigui digna de veure, tant pels amants i curiosos del patinatge com per tots aquells que volen veure a les futures promeses del patinatge català.

Les dues patinadores solsonines poden estar lluitant per les posicions del podi i properes a aquest i que opten a participar al Campionat d’Espanya d’aquesta categoria, però saben que ho tenen veritablement difícil al estar competint al costat de grans patinadores. Volem destacar que la Mercè i la Paula han fet els deures preparant-se aquesta competició i per aquest motiu us volem felicitar. Sigui quin sigui el resultat de la competició vosaltres dues, Paula i Mercè, heu aconseguit un elevat nivell tant tècnic com artístic i per aquest motiu heu d’anar convençudes de les vostres possibilitats sense tenir cap pressió al damunt perquè, amb el treball realitzat durant tot l’estiu, heu aconseguit estar al mateix nivell que les millors patinadores catalanes.

Des del Solsona Patí Club us convidem a que animeu a la Mercè Llordella i a la Paula Martínez en aquesta competició tant important. Us esperem a tots al Pavelló del Club Natació Reus Ploms, situat a l’Avinguda Marià Fortuny, Nº 5 de la ciutat de Reus (Tarragona). Ambdues patinadores competiran el dissabte dia 18 de setembre a partir de les cinc de la tarda, i també ho faran el diumenge dia 19 de setembre a partir de les deu del matí.

Molta sort Paula i molta sort Mercè! Segur que ho fareu d’allò més bé!