dijous, 23 de setembre de 2010

L’Sporting guanya per sorpresa el III Quadrangular de Futbol Base del Solsonès

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme aquest Quadrangular, que està posant la Ciutat de Solsona en el mapa dels Tornejos de prestigi. Això ho demostra que, el dissabte a la tarda es va comptar amb la presència del Seleccionador Estatal Sub-16, Sr. Santiago DÉNIA (Santi, ex –jugador de l’Atlètic de Madrid), per tal d’observar les evolucions de jugadors cadets. A més el cartell que es presenta és ambiciós: El Barça és un fix, hi ha dos convidats cadets també de primer nivell, el Solsona juvenil i dos convidats més (des d’aquest any), també juvenils.
Equips participants: FC BARCELONA, SPORTING DE GIJÓN, VALÈNCIA CF amb els seus equips Cadet A. CF SOLSONA i els equips convidats MOLLERUSSA CFJ i EF TÀRREGA amb els equips juvenils.

CALENDARI DE COMPETICIÓ I RESULTATS

DISSABTE DIA 18
15:00 EF TÀRREGA – MOLLERUSSA CFJ (0-1)
15:30 CF SOLSONA – SPORTING DE GIJÓN (0-2)
16:00 VALÈNCIA CF – CF BARCELONA (1-0)
16:30 CF SOLSONA – EF TÀRREGA (0-1)
17:00 SPORTING DE GIJÓN – VALÈNCIA FC (0-0)
17:30 FC BARCELONA – MOLLERUSSA CFJ (0-0)
18:00 EF TÀRREGA – SPORTING DE GIJÓN (0-0)
18:30 VALÈNCIA CF – MOLLERUSSA CFJ (1-0)
19:00 CF SOLSONA – FC BARCELONA (0-3)
19:30 EF TÀRREGA – VALÈNCIA CF (1-0)
20:00 SPORTING DE GIJÓN – FC BARCELONA (0-0)

9:00 CF SOLSONA – MOLLERUSSA CFJ (0-3)
9:30 EF TÀRREGA – FC BARCELONA (0-0)
10:00 MOLLERUSSA CFJ – SPORTING DE GIJÓN (0-0)
10:30 CF SOLSONA – VALÈNCIA CF (0-4)

11:00 SEMIFINAL 1 (1r & 4t) – VALÈNCIA – SPORTING DE GIJÓN (0-0) (2-3)(per penals)
11:35 SEMIFINAL 2 (2n & 3r) – MOLLERUSSA – TÀRREGA (2-1)

12:10 5è & 6è de la Lligueta – BARÇA – SOLSONA (3-0)
12:45 Perdedors semifinals – VALÈNCIA – TÀRREGA (2-0)

13:20 FINAL (Guanyadors semifinals)
MOLLERUSSA – SPORTING DE GIJÓN (0-1)

QUADRE D’HONOR
Millor Jugador del Quadrangular Alberto TENDILLO (València CF)
Sisè Classificat CF SOLSONA
Cinquè Classificat FC BARCELONA
Quart Classificat EF TÀRREGA
Tercer Classificat VALÈNCIA CF
Segon Classificat MOLLERUSSA CFJ
Primer Clas i Campió SPORTING DE GIJÓN

CONCLUSIONS:
a) L’assistència de públic ha estat nombrosa, superant els forans als locals.
b) El horaris s’han seguit exactament, amb puntualitat.
c) L’esportivitat, el tracte i la companyonia dels jugadors han estat excel•lents.
d) La climatologia ha afavorit el perfecte desenvolupament de l’event.
e) Els visitants valoren l’Organització amb una nota d’EXCEL•LENT, en tots els aspectes (tracte, col•laboració, servei, atencions, …) assegurant que no s’han trobat en cap altre torneig tan ben organitzat com aquest.
f) Aquestes valoracions encoratgen els organitzadors a preparar una altra edició, amb iguals o millors resultats, si es pot.
El diumenge 19 de setembre, l’equip Cadet de l’Sporting de Gijón va guanyar contra tot pronòstic el III Quadrangular de futbol base del Solsonès celebrat aquest cap de setmana a Solsona. La classificació del torneig va ser constituïda de la següen manera: 1º Classificat Sporting de Gijón, 2º Classificat el C.F.J. Mollerussa, 3º Classificat el València C.F. El quart classificat fou l’U.E. Tàrrega, el cinquè el F.C. Barcelona i l’últim el Solsona C.F. El premi al millor jugador del torneig fou per Alberto Tendillo del València C.F.
Els trofeigs als equips guanyadors els entregaren l’alcalde de Solsona, Sr. David Rodriguez, el President del Consell Comarcal del Solsonès, Sr. Marià Chaure, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Solsona, Salvi Nofraries, el Conseller d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, el Defensor del l’Equip, Sr. Sergi Albert, el Delegat Territorial de la Federació Catalana de Futbol del Bages, Sr. Rafael Gonzalez, el Sub-Delegat de la Federació Catalana de Futbol de Lleida, Sr. Jordo Mombrú, el Delegat del F.C. Barcelona, Josep Cortés, aquest últim, va fer entrega d’una litografia conmemorativa al Solsona C.F i al Consell Comarcal del Solsonès.

El dissabte al vespre, a la Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès es celebrà la Jornada de Tecnificació pública amb la participació del Sr. Sergi Albert, Defensor del Club, el Sr. Javi Pons, entrenador del Cadet del València C.F. i del Sr. Llanos Puentes, entrenador del Cadet de l’Sporting de Gijón. La jornada de tecnificació es centraren en la filosofia que imparteixen els equips als seus joves jugadors, destacant sempre la importancia de l’educació com a valor bàsic que han de rebre tots. Tots ells van destacar l’important esforç que realitzen els seus joves jugadors, amb una mitja de 12 hores setmanals d’entrenament, compaginant l’esport amb l’educació. Finalment, el mediàtic ex-srbit de primera divisió de futbol i actual Defensor del Club, Sergi Albert va explicat detalladament en què consistia el seu càrrec. El defensor del Club es dedica gestionar qualsevol problema, conflicte o possible circunstància dels Clubs davant de la Federació Catalana de Futbol.

Cal destacar que els pares dels jugadors dels equips participants varen agraïr la rebuda i l’organització del torneig i varen prometre tornar a visitar la comarca del Solsonè.

Des del Solsona C.F. voldriem fer una agraïment molt especial a la Junta Actual, a la Junta passada del club, als pares dels juvenils, i a tots els entrenador del Solsona C.F. i a l’Ajuntament de Solsona, i al Consell Comarcal del Solsonès i la senyora Teresa Llobet dona d’en Joan Solvi, fundador i alma mater del torneig.


Fotografia de la Jornada de Tecnificació i entrega de trofeigs

Font: Consell Comarcal