dijous, 9 de setembre de 2010

L’Oficina de Turisme del Solsonès ha rebut més de 4.000 visites al mes d’agost

El Patronat de Turisme del Solsonès dóna a conèixer les dades de visitants de l’Oficina de Turisme durant l’últim mes.

El passat 6 d’agost s’inaugurà el Centre d’Interpretació del Solsonès, ubicat als baixos del Palau Llobera, seu del Consell Comarcal del Solsonès. Amb un mes l’Oficina ha rebut 4.552 visites presencials, el que significa un augment de visitants que han volgut conèixer i rebre informació de la comarca del Solsonès.

Del total de visitants rebuts a l’Oficina de Turisme del Solsonès cal destacar que el 66% del total són catalans; el 17% de l’estat espanyol; el 15% europeus i un 2% de la resta del món. Del 15% dels europeus, el primer lloc l’ocupen els francesos, seguits dels Països Baixos, Bèlgica i la Gran Bretanya. De la resta de l’estat en primer ordre, ocupen el primer lloc els visitants de Madrid, seguit dels de la Comunitat Valenciana, País Basc i Aragó. A nivell de la resta del món, el primer lloc l’ocupa Canadà, seguit dels Estats Units i Israel.

El Patronat de Turisme del Solsonès valora molt positivament que s’hagin rebut més de 4.000 visites en un mes i també que s’hagi augmentat un 35% el nombre de visites de l’Oficina de Turisme respecte els anys anteriors. Aquests visitants han quedat gratament sorpresos del Centre d’nterpretació de la comarca que s’han trobat dins de l’Oficina de Turisme. Aquest augment de visitants demostra la feina que s’està fent de difusió i promoció tant a nivell públic i privat del turisme al Solsonès.


Centre d’Interpretació del Solsonès

Font: Consell Comarcal del Solsonès