dimarts, 14 de setembre de 2010

La regidoria de Polítiques d’Igualtat organitza nous cursos de tai-txi

Se n’obren les inscripcions aquesta setmana i les sessions començaran a l’octubre

Per al darrer trimestre de l’any, la regidoria de Polítiques d’Igualtat de Solsona organitza nous cursos de salut i benestar a través del tai-txi amb motiu de l’elevada demanda registrada arran de les primeres edicions de l’activitat. Aquest dimecres se n’obre el període d’inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, que es tancarà el dia 30 d’aquest mes.

S’organitzen tres grups amb diferents horaris. Es programen un total de vuit sessions per grup els dimecres del 13 d’octubre a l’1 de desembre i les classes duraran una hora i mitja. Es duran a terme a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut i al gimnàs de l’escola Setelsis.

Encarna Tarifa, regidora de Polítiques d’Igualtat, destaca l’”èxit” de les edicions anteriors: “la gent és conscient dels beneficis que aporta aquesta pràctica per a la salut, tant física com psicològica”. Per aquest motiu, “moltes persones usuàries n’han demanat la continuïtat”.

Classes terapèutiques
Aquesta temporada presenta com a novetat l’oferta d’un curs de tai-txi terapèutic per a persones amb malalties cròniques, una opció organitzada amb la col•laboració de la Seu Territorial de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) al Solsonès. En aquest cas, les classes es duran a terme els dilluns del 4 d’octubre al 29 de novembre al gimnàs de l’Escola El Vinyet.

El preu d’inscripció a aquesta activitat subvencionada, oberta tant a dones com a homes, és de 20 euros. Les places són limitades. Hi col•labora l’Institut Català de les Dones.

Solsona, 14 de setembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona