dimecres, 22 de setembre de 2010

La regidoria d’Acció Social proposa a la gent gran prop d’una trentena d’activitats

La majoria de cursos comencen a l’octubre i les places són limitades

El mes vinent comencen la majoria d’activitats que la regidoria d’Acció Social programa per a la gent gran de Solsona per al curs 2010-2011. Enguany es mantenen pràcticament les mateixes propostes que el curs passat. La població a partir de 60 anys que no treballa pot optar a prop d’una trentena d’activitats, entre les quals n’hi ha de físiques i de relaxació, plàstiques, d’informàtica i noves tecnologies, culturals, formatives i tallers.

Aquest mes ja han començat les inscripcions, ja que en la majoria de casos les places són limitades. El grup de caminada, el ioga, la gimnàstica i la informàtica són, per ara, les propostes més reeixides. Alguns dels cursos són gratuïts, com una activitat organitzada per la Residència Pere Màrtir Colomés al seu parc de psicomotricitat o els tallers de cuina per a homes i de bricolatge per a dones, que es faran la pròxima primavera. Les matriculacions es duen a terme als Serveis Socials de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 10 a 2.

La regidora d’Acció Social, Clara Agut, destaca l’“elevada demanda” que ja s’ha registrat les últimes setmanes. “S’ha apostat pels mateixos cursos de les darreres edicions perquè cada any funcionen i les matriculacions ho corroboren”, argumenta Agut. La regidora posa de relleu el treball dels Serveis Socials i la col•laboració del Consell de la Gent Gran de Solsona en l’organització de tota la programació, que també té el suport de la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat.


A la primavera es repetirà el taller de bricolatge per a dones

Solsona, 22 de setembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona