dimecres, 29 de setembre de 2010

I Pub Quiz de la temporada al bar M-knop, tot un èxit!


El passat dijous dia 23 de setembre, va tenir lloc al bar M-knop de Solsona, el I Pub Quiz de la temporada que organitza l’escola d’idiomes Chit Chat; hi van participar 4 equips de 4 i 5 persones.

A les nou del vespre, van anar arribant els diferents concursants, i tot sopant van anar escalfant motors. Aquesta vegada, el Pub Quiz es va fer en dijous, i d’aquesta manera van poder-hi assistir nous participants. La varietat d’edats, de 16 a 50 anys, també va ser un punt a tenir en compte en aquesta edició de Pub Quiz. Un cop acabat el sopar, i després de donar la benvinguda als nous concursants, els 4 equips es van anar posicionant a les respectives taules.

Els equips participants s’anomenaven de la següent manera: Bonkers, Fura, 3 "J" and Charlotte, i Cul de sac. Tot seguit, van començar a demanar els beures que havien de refrescar la nit, i finalment, servir com a premi, a l’equip o taula guanyadora.

Aquest I Pub Quiz de la temporada, estava preparat amb diverses preguntes sobre Catalunya, i es podia escollir entre 4 possibles respostes. El nostre quizmaster de la nit va ser Xavier Gangolells.

Al final, els guanyadors van ser els participants de l’equip Cul de Sac amb 39 preguntes encertades sobre un total de 50. Com a premi van rebre una capsa de neules artesanes, punts de llibre, revistes, adhesius,... tot sobre Catalunya i la cultura catalana i, evidentment, com a cada edició de Pub Quiz, el beure de la nit pagat.

Tot plegat va servir per passar una bonica vetllada, practicar una mica d’anglès fent un beure i una mica de cultura. Des de l’organització es preveu una propera edició de Pub Quiz. La cita serà determinada en dies posteriors. És una activitat oberta i gratuïta per tothom; vine el pròxim dia, i participa-hi!!!

Bar M-knop