dimecres, 29 de setembre de 2010

Excel·lents resultats de les patinadores del Solsona Patí Club al XIX Trofeu Ciutat de Solsona

Mercè Llordella i Paula Martínez al podi Aleví,
i Ariadna Fortes cinquena Juvenil

Aquest diumenge dia 26 de setembre, el Solsona Patí Club ha organitzat el XIX Trofeu Ciutat de Solsona al costat de la Federació Catalana de Patinatge – Territorial de Lleida, reunint a més de 30 patinadors lleidatans.

El Solsona Patí Club ha estat representat en aquesta competició per Paula Martínez i per Mercè Llordella, ambdues a la categoria Aleví; i per Ariadna Fortes a la categoria Juvenil.

Al programa curt, tant la Paula com la Mercè van brodar la seva coreografia quedant en segon i tercer lloc respectivament, a molt pocs punts del primer lloc. Tot s’ho jugaven al programa llarg. En aquesta categoria seria un veritable duel entre totes les patinadores del podi, perquè el seu nivell és altíssim per la seva curta edat.

Ariadna Fortes va sortir amb molta força al seu programa curt, però al mateix temps era un sac de nervis perquè feia més de mig any que no competia a causa d’una greu lesió al peu. Però el seu programa va estar al 50% quedant en un sisè lloc provisional, tot i que li va donar molta seguretat per afrontar el llarg.

El programa llarg aleví va ser d’infart. La Mercè va sortir amb molta força i velocitat aconseguint clavar el seu programa llarg, un programa sense errors digne de les millors patinadores. Això va fer que remuntés posicions aconseguint proclamar-se subcampiona del Trofeu Ciutat de Solsona. La Paula va sortir molt pressionada després de veure el programa de la seva amiga i companya de club, però va realitzar una bona coreografia millorant en molts aspectes com per exemple en velocitat i expressivitat, tot i que va tenir dos petits errors, va aconseguir pujar fins al tercer lloc del podi proclamant-se bronze del Trofeu Ciutat de Solsona.

L’Ariadna va sortir al seu programa llarg amb molta força, és una patinadora que enlluerna amb la seva velocitat i amb la seva elegància. Va aconseguir realitzar un bon programa aconseguint remuntar fins a la quarta posició del programa llarg. Finalment, computant el valor del curt i el valor del llarg, va situar-se en una bona cinquena posició, molt propera en punts de la quarta classificada.

Volem fer una menció molt especial al treball que van estar realitzant totes les jutges del Trofeu perquè va ser de matrícula d’honor; van estar capitanejades per la Jutge Àrbitre solsonina Mercè Riu. És un plaer veure un trofeu amb un excel·lent treball dels jutges en totes les seves patinadores i també és un plaer veure que aquest treball és respectat pels patinadors, entrenadors i públic assistent.

Molts patinadors del Solsona Patí Club van venir a ajudar i animar a les seves amigues i companyes, i també van donar un cop de mà a la cloenda de la competició. Els patinadors que van estar allí van ser: Jèssica H. Pallarès (que també va estar ajudant com patinadora i com a monitora de l’entitat per organitzar a tots els patinadors), Patrícia Cases, Marta Miró, Gemma Colilles, Núria Navarro, Arnau Albets, Marina Albets, Gemma Barrera, Blanca Barrera, Berta Carrasco, Carolina Semis, Moisès Semis, Laia Pallarès, Marc Miró i Paula García. Altres patinadors de la nostra entitat no van poder donar un cop de mà a causa de lesions o malaltia. Desitgem que molt aviat estigueu damunt d’uns patins passant-s’ho d’allò més bé, tal i com esteu acostumats a fer-ho.

Montse Auguets, patinadora i monitora de l’entitat, també hauria d’haver estat participant en aquesta competició però no va poder-ho fer a causa dels compromisos de ser Pubilla de Solsona 2010. Aquest cap de setmana va aconseguir ser Tercera Dama de Catalunya i Pubilla de les Comarques Lleidatanes. Des del Solsona Patí Club et volem felicitar per haver aconseguit aquesta fita tan important per la ciutat de Solsona i ens sentim molt orgullosos que formis part de la nostra entitat.

Durant tota la tarda varem tenir la gran col·laboració de Lluís Closa que ens va realitzar un excel·lent i extens reportatge fotogràfic de tota la competició, fet que volem agrair de tot cor.

També volem agrair a l’Alcalde de la ciutat de Solsona, el Sr. David Rodríguez i González, i al President del Consell Comarcal del Solsonès, el Sr. Marià Chaure i Valls, per haver estat presents durant la cloenda de la competició donant trofeus als guanyadors d’aquesta i donant suport al Solsona Patí Club en l’organització d’aquesta competició, i interessant-se pel patinatge artístic a la ciutat de Solsona i pels seus patinadors.

Volem donar un agraïment molt especial a tots els pares i familiars dels patinadors del Solsona Patí Club per la seva gran ajuda i col·laboració per l’organització d’aquesta competició. També volem agrair al Restaurant El Cobert per haver-nos col·laborat i per haver donat tantes facilitats als patinadors que havien de participar i competir en aquest trofeu.

També volem destacar que Salva Fortes es va endur la magnífica panera que va ser sortejada. Felicitats Salva!

Moltes felicitats Mercè, Paula i Ariadna!
Moltes felicitats Solsona Patí Club!

Tots els patinadors del Solsona Patí Club que van col·laborar a la competició acompanyats per Ester Fornell (i la seva filla petita Clàudia, agafada en braços)

podi Aleví (Subcampiona Mercè Llordella i tercera classificada Paula Martínez)

Jutges de la competició, on la solsonina Mercè Riu (jutge àrbitre del trofeu) és la segona començant per l'esquerra 
Les tres patinadores del Solsona Patí Club que han participat a la competició amb la seva entrenadora Ester Fornell

L'entrenadora Ester Fornell fent entrega d'un detall a l'Alcalde de Solsona i al President del Consell Comarcal, ambdós acompanyats pel president del Solsona Patí Club Josep Mª Cases i per la Tresosera de l'entitat Consol Pérez

Salva Fortes, guanyador de la panera

Text: Solsona Patí Club
Fotos: Lluís Closa