dijous, 9 de setembre de 2010

El Solsona Patí Club participa al Festival de Patinatge Artístic del Foment Cardoní

El diumenge dia 5 de setembre la secció de Patinatge Artístic del Foment Cardoní va organitzar el seu festival en motiu de la Festa Major d’Estiu de la seva població. En aquest esdeveniment, a part de les exhibicions dels patinadors cardonins, hi van estar convidats el Grup Show Olot que han estat campions del món i d’Europa en diverses ocasions; el Grup Show Masnou també hi va prendre part havent estat subcampions d’Europa aquesta temporada; el patinador italià Pierluca Tocco que ha estat subcampió del món el 2009; el patinador argentí Daniel Arriola que ha estat bronze en el mundial del 2009; el patinador cardoní Pere Marsinyach que ha estat diverses ocasions campió de Catalunya i d’Espanya; la parella de dansa del Vendrell formada per Mª Carme Juncosa i Albert Rovira que han estat diverses ocasions campions d’Espanya i cinquens del món al 2009; la patinadora de Sant Vicenç de Torelló Júlia Vallejo que ha estat campiona de Catalunya aquesta temporada i també ha estat damunt del podi en diverses ocasions als d’Espanya i Catalunya d’anys anteriors; la patinadora catalana Noemí Isla que ha estat aquesta temporada tercera de la Copa Alemanya i també tercera de l’Open Sudamericà, havent estat en nombroses ocasions podi als de Catalunya i Espanya en anteriors temporades; la parella d’artístic catalana d’exhibició formada per Ariadna Pascual i Xavier Orrit (on el Xavi ha estat multitud de vegades campió d’Espanya de parelles d’artístic). El Solsona Patí Club també va estar convidat en aquest gran esdeveniment per a que realitzés una exhibició de grup amb els seus patinadors solsonins i per a l’entitat ha estat un veritable luxe poder formar part d’aquest festival amb patinadors d’elit mundial.

Els patinadors solsonins van participar amb la coreografia titulada “L’impronunciable Volcà” on tots ells representaven la lava i el fum que van trasbalsar els avions i els aeroports de tota Europa. Els representants del Solsona Patí Club que van interpretar aquesta coreografia, amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys, varen ser: Arnau Albets, Marina Albets, Paula García, Blanca Barrera, Gemma Barrera, Berta Carrasco, Núria Navarro, Moisès Semís, Laia Pallarès, Carolina Semís, Paula Martínez, Mercè Llordella, Gemma Colilles i Marta Miró. També havien de prendre part en aquesta coreografia la patinadora Jèssica H. Pallarès però no hi va poder participar a causa d’una lesió però va estar allí donant suport tècnic amb la nostra entrenadora. Montse Auguets tampoc hi va poder assistir com a patinadora perquè just aquell dia havia fet la presentació del seu llibre “Homes de Terra i Foc: els Trabucaires de Solsona” però es va poder apropar fins allí abans de finalitzar el festival per gaudir d’aquest al costat dels seus companys. Tots ells van estar acompanyats per la seva entrenadora Ester Fornell i per a tots els pares, avis, amics i familiars dels patinadors, un veritable luxe poder gaudir d’aquest festival amb patinadors de tant renom a nivell europeu i mundial.

Volem destacar que tots els patinadors del Solsona Patí Club van estar a l’alçada de l’esdeveniment, i van representar la seva coreografia de forma pràcticament perfecta amb una esplèndida sincronia de moviments al so de la música, estant felicitats per l’organització al dur una coreografia amb tants patinadors novells realitzant una excel•lent demostració.

Des del Solsona Patí Club volem felicitar al Foment Cardoní per aquest festival tant luxós a nivell artístic i per haver-nos convidat a formar-hi part. També volem agrair a tots els pares, avis i familiars, la seva col•laboració logística, la seva creació dels decorats, la decoració dels vestuaris (tots ells pintats i adornats a mà), el maquillatge, el suport i tot el que envolta qualsevol sortida en festivals i competicions. Altra vegada han mostrat que amb ganes i bona entesa tot sempre acaba sortint d’allò més bé. Felicitats a tots per haver aconseguit altra vegada que els patinadors i tots nosaltres ens sentim orgullosos de formar part del Solsona Patí Club !