dimecres, 15 de setembre de 2010

El Servei d’Orientació Laboral de Solsona ofereix nous cursos gratuïts aquesta tardor

Se n’obren les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament

El Servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament de Solsona organitza nous cursos gratuïts per a la propera tardor. D’una banda s’ofereixen dues noves edicions del curs de tècniques de recerca de feina, una a l’octubre i l’altra al novembre, i de l’altra, es proposa formació professional amb un curs de patronatge. Les inscripcions s’obren aquesta setmana a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori.

El curs de tècniques de recerca de feina té una durada de 12 hores i s’imparteix de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 a l’aula polivalent del Casal de Cultura i Joventut. S’hi tracta com elaborar el currículum vitae i una carta de presentació, s’hi ensenyen estratègies per a les entrevistes laborals i el mercat de treball i la gestió de les emocions i l’autoestima, així com la presa de consciència de les habilitats personals. Una edició d’aquest curs es durà a terme els divendres 8, 15, 22 i 29 d’octubre, mentre que l’altra es realitzarà els divendres del mes de novembre.

Segon nivell de costura
Quant al curs de patronatge, dóna continuïtat a les classes de costura que es van dur a terme els mesos de febrer i març. La professora, Marta Casas, hi impartirà coneixements bàsics del mètode de l’escola de disseny Jordi Camps. L’objectiu del taller és l’aprenentatge d’un ofici que està minvant i donar l’oportunitat de conèixer una alternativa laboral. Es farà a la planta baixa del Casal de Cultura i Joventut els dimarts i divendres del 5 d’octubre al 30 de novembre d’1/4 de 4 a les 5 de la tarda.

Les sessions de patronatge s’adrecen a persones adultes i joves a partir de 18 anys amb preferència per a aquelles que van cursar el primer nivell de costura i les que es troben en situació d’atur.

Les inscripcions a totes dues opcions estan obertes fins al dia 30 de setembre. Es poden fer a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o bé per mitjà de l’agent d’igualtat municipal, al telèfon 973 48 00 50 (ext. 122) o a l’adreça de correu electrònic agentigualtat@ajsolsona.cat.Alumnat de les classes de costura, l’hivern passat

Solsona, 15 de setembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona