dijous, 23 de setembre de 2010

El director general de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural del Ministeri d’Agricultura, Jesús Casas visita el CTFC

El director general de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural del Ministeri d’Agricultura, Jesús Casas, i el director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat, Jordi Bertran, visiten el CTFC

El director general de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural, Jesús Casas, va visitar dijous passat el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, Jordi Bertran.

Casas, en la seva primera visita al CTFC, va destacar la necessitat de tenir un compromís perquè la gent pugui viure i prosperar al món rural, i va manifestar el seu suport a les iniciatives que porta a terme el CTFC en aquest sentit.

El Centre està desenvolupant diversos projectes pilot en el marc de la Xarxa Rural Nacional. Per a fer-ho compta amb el suport de la Direcció general de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural i de la Direcció General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya. En la convocatòria de 2010 el CTFC ha estat seleccionat pel projecte pilot PROMOTRUF, que té com a objectiu posar en valor la tòfona negra a través de la seva diferenciació enfront d'altres productes, mitjançant processos d'innovació tecnològica en la seva determinació, sistemes de certificació de la qualitat i la dinamització de l'oferta i la demanda.