dimarts, 7 de setembre de 2010

Disponible el DVD sobre Xavier Jounou al Punt d’Informació de la Festa Major

A partir d’avui l’Ajuntament de Solsona posa a la venda el DVD del documental sobre la vida i la trajectòria associativa de l’alcalde finat el gener passat, Xavier Jounou i Bajo, projectat el 4 de juny a la plaça de Sant Joan amb motiu de l’acte Xavier Jounou, fill predilecte. Arran de la demanda que entitats i ciutadans van fer arribar al consistori, s’han editat 250 còpies del DVD.

El preu de venda del DVD és de 5 euros i es pot adquirir al Punt d’Informació de la Festa Major, que està ubicat des d’avui i fins al dia 11 a l’Oficina del Nucli Antic i Promoció Turística Municipal (plaça Major, 11). Després de la Festa Major també es podrà trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

El documental sobre Xavier Jounou va ser editat pel consistori amb la col•laboració d’E2S Produccions. Hi apareixen, a més de la família del batlle desaparegut i alguns regidors, les entitats amb les quals Jounou va estar més vinculat al llarg de la seva vida: l’Agrupament Escolta Pare Claret, l’Esplai Riallera, l’Orfeó Nova Solsona, el Club Bàsquet Solsona, el Grup de Teatre Lacetània, l’Agruapció de Geganters i ERC.

Solsona, 7 de setembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona