dijous, 9 de setembre de 2010

Convergència i Unió va celebrar el diumenge 29 d’agost a Pinós la segona edició de la festa de la federació a la comarca del Solsonès

La II Festa de CIU del Solsonès va contar amb la presència de Felip Puig, Ramon Farré, Joan Solà i Albert Muntada. L’acta significà la presentació pública de Mireia Canals com la candidata de la comarca del Solsonès al Parlament de Catalunya.

El passat diumenge 29 d’agost a les 12.00 hores del migdia es celebrà a Pinós, la segona festa de la federació Convergència i Unió del Solsonès. A l’acte hi assistí el Secretari General de CIU Felip Puig, el President de CIU de Lleida, Ramon Farré, el President Comarcal d’Unió Democràtica de Catalunya Albert Muntada, el President de Convergència Democràtica de Catalunya al Solsonès, Joan Solà, Mireia Canals i 120 militants i simpatitzants de Convergència i Unió del Solsonès. Mireia Canals serà la propera candidata de Convergència i Unió del Solsonès per a la província de Lleida ocupant el numero 9 de la llista encapçalada per Albert Batalla.

Fou una trobada de militants i simpatitzants de Convergència i Unió del Solsonès, i els assistents van poder gaudir d’una visita guiada pel edifici del Santuari de Pinòs, l’edifici de l’Ajuntament de Pinós i pel Centre Geogràfic de Catalunya. Després de dinar, van fer els parlaments, l’alcalde de Pinós, Josep Isanta, Mireia Canals, i finalment Felip Puig.

Mireia Canals, en el seu discurs va insistir en millorar la comarca a nivell de comunicacions i telecomunicacions entre d’altres propostes i de l’importancia que representa tenir veu en el Parlament de Catalunya.