dilluns, 27 de setembre de 2010

C.E. ARRELS – AMISTÓS JUVENIL: ARRELS, 1 – SANTPEDOR, 1

Arrels: Magí, Palla, Òscar, Sorin, Ali, Jorge, Ferran, Najim, Bajona, Oriol, Josep M., Aleix, Marc, Moha.

Gol: Oriol

BONES SENSACIONS EN EL PRIMER PARTIT

En el primer partit de la pretemporada, el juvenil de l’Arrels ofereix un joc esperançador. El rival, tot i ser un “B”, era un equip fort, que segurament farà un paper molt bo a la competició.

El Santpedor, força més conjuntat, va dominar els primers compassos del partit. La defensa local, amb força canvis respecte la temporada anterior, va començar una mica nerviosa, permetent algunes ocasions als visitants, ben resoltes pel Magí, tota una garantia sota els pals. Poc a poc, el joc es va anar equilibrant i es va començar a tenir ocasions. Finalment, va ser l’Oriol qui va aconseguir inaugurar el marcador, arribant-se al descans amb avantatge local.

La segona part va començar com havia finalitzat la primera, amb l’Arrels que anava guanyant confiança i controlava el partit. El Santpedor, però, tampoc no va renunciar al partit, i en una de les poques ocasions clares que van disposar, van empatar el partit. Fins el final, poca cosa més a destacar, llevat d’una pilota que l’Òscar va estavellar al travesser al darrer minut.

L’equip, malgrat ser el primer dia que coincidien tots els jugadors, ha donat una bona imatge. Sens dubte, queda molta feina a fer i la plantilla és encara massa curta per poder afrontar tota la temporada, però aquest primer test ha estat positiu.