dimarts, 28 de setembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF SOLSONA, 4 - FC ARTESA DE LLEIDA, 2


CF Solsona: Barcons, Cots (J. Codina), Obiols, Joanet, M. Vilar (Javi), Mosqui, Jean, Miki, Pau (Àlex), Moncu (Jordi) i Pep (Casanovas). També, Miquelet i Uri.
FC Artesa de Lleida: Àngel, David, Huguet, De Mesa, Joan Enric, Dani, Padilla, Carlitos (Toni), Sergio (Eloi),  Horra (Joel) i Bermúdez (Carlos). També, Héctor.
L’àrbitre va ser el Sr. Rosme CRUZ HERNÀNDEZ, auxiliat a les bandes pels Srs. Óscar SERRANO i Robinson FAJARDO. Meticulós amb les entrades i amb les targetes per protestar. Pel Solsona, va mostrar targetes grogues a Jean, Joanet, J. Codina, Àlex, Mosqui (per celebrar massa efusivament el quart gol) i Uri (banqueta), també a Prieto (entrenador). Per l’Artesa, Joan Enric, David, Carlos i Àngel (grogues); vermella directa a Joan Enric.

TREBALLADA VICTÒRIA AMB TRES PUNTS AL SAC

El partit disputat al Municipal va mostrar un Artesa amb ofici, amb jugadors amb molta experiència, recolzats per d’altres de joves i lluitadors. Els locals presentaven la seva joventut i rapidesa, intentant lligar les jugades des de darrera. El perill va rondar ambdues porteries, però va ser una bona combinació de Moncu amb Pau, que penetra per la banda dreta i fa la passada de la mort sobre Pep, que remata a plaer, éssent l’1 a 0.
Comença un joc emmaranyat, la qual cosa provoca una falta a la frontal de l’àrea local, que executa magníficament Padilla, aconseguint la iguala a 1. Era el minut 23.

Algunes protestes solsonines signifiquen targetes grogues, exaltant nervis i protestes del públic i jugadors. L’Artesa lliga una jugada d’atac i llença la pilota al pal. Tres minuts més tard, Moncu rep la pilota per sobre de la defensa visitant, s’interna, guanya per velocitat i creua la pilota, marcant el 2 a 1. Era el minut 43.
Amb aquest resultat finalitza el primer temps.

En l’inici del segon, es produeix un embolic a la frontal de l’àrea local, xutant Carlitos sobre porteria i aconseguint la igualda a 2. Era el 47’. Aquest gerro d’aigua freda no desanima els locals que continuen volent jugar la pilota des de radera. Així, en una bona combinació des del mig camp, arriba la pilota a Pep que resol. (· a 2, min. 66).

Els forasters no es donen per vençuts i, 4 minuts més tard, l’àrbitre assenyala un penal rigorós contra el Solsona. Llançat, la pilota s’estabella al pal i el posterior remat surt per sobre del travesser.

Els locals volen amorteir el joc, exagerant la retenció de pilota i pressionant els forans. Alguna apreciació arbitral provoca les protestes locals, traduint-se en targetes grogues, tant sobre el terreny de joc com a la banqueta, a més de pèrdues de temps. Joan Enric veu targeta vermella directa per trepitjar un contrari, impedint que s’alci del terra, i Àlex, per pèrdua de temps. En el 44’, Mosqui controla una pilota, s’interna fins a la línia de fons, dribla cap a la porteria, s’embolica amb la pilota, surt trompicat i posa la pilota dins la porteria de l’Artesa, representant , aquesta jugada individual, el 4 a 2 final.

Amb aquesta victòria l’equip es col·loca en sisè lloc, empatat amb el Balaguer “B” i el Balàfia.
 
Serà possible portar els 3 punts de Tremp, que ve de perdre 7 a 0 amb l’Almacelles?.

CLASSIFICACIÓ 


PROPERA JORNADA

Diumenge, a les 17 :00 h.(5 de la tarda), al Camp Municipal d’Esports de Tremp

CF TREMP     &       CF SOLSONA