dimecres, 22 de setembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): VILANOVA DE LA BARCA, 0 - CF SOLSONA, 2

Vva. de la Barca:Valerio, Tàrrega, Carles, Vallverdú (Ramón), Ramos, Gogue (Pere), Saladrigues, Mimbrera (Torrebadella), Jiménez (Bardina), Édgar i Roger.

Solsona: Barcons, Cots, Joan Obiols, Joanet, J.Codina (Jordi), Mosqui, Jean, Miki (Àlex Novelles), Pau, Pep i Martín (Moncu).

D’àrbitre en va fer la Sra. o Srta. Marta BOSCH i CÒNSUL, que va tenir una bona actuació.
Amb un començament de partit molt igualat, on el Solsona només va arribar amb perill una vegada en el primer quart d’hora i els visitants van anar agafant força, en el min. 17 es va produir el gol en pròpia porta de Carles, que fèia que els visitants s’avancessin amb 0-1. Els visitants, amb aquest marcador, van replegar-se, fent bon control de la pilota. Els locals van lligar jugades d’atac però sense perill per a la meta de Barcons.

En la segona part el domini local es va mantenir, també sense eficàcia de cara a porta, i el Solsona estava molt ben posicionat. En el min. 60, un tir de Joanet, des de dins de l’àrea,significa el 0 a 2 definitiu.

Aquests tres punts permeten recuperar els perduts a casa davant l’Andorra, co-líder amb el Juneda i l’Almecelles, que tenen 6 punts.

Ara, a veure com es porten aquests joves que formen el Solsona aqust diumenge vinent, també davant d’un equip nou en la Categoria (l’Artesa de Lleida).PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 26 de setembre de 2010, a les 4 de la tarda (16:00 hores), al Camp d’Esports Municipal, de Solsona

CF SOLSONA & CF ARTESA DE LLEIDA