dimecres, 15 de setembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF SOLSONA, 0 - CF ANDORRA, 3

CF SOLSONA: Juanjo, Cots (Jordi), Jean, Joanet, J. Codina (Xavi), Mosqui, Novelles (Casanovas), Miki, Pau (Miquel), Moncu, Martín (Pep).

CF ANDORRA: Pol, Somoza, Gil, Emili, Maneiro (Rodríguez), Ayala (Ángel), Mejías (Buixó), Cristian, Marc (Andorra), Riera i Toscano (Fabio).

El Sr. Enrique ARROYO ZAPATA va dirigir l’encontre, tenint una actuació regular, donat que va ser permisiu amb certes accions(entrades) visitants, sense targetes, i meticulós amb els locals, en forma de protestes, que sí van tenir la corresponent tarjeta.
Així, pel Solsona, les van veure grogues, Mosqui, Moncu i Miki. Per l’Andorra, Emili i Somoza, per entrades exagerades.

El preparador solsoní havia previst jugar des de la defnsa, progressant amb el control de la pilota des de darrere, però l’Andorra va pressionar els jugadors encarregats i no es va poder desplegar el joc assajat en la pretemporada. La veterania i superioritat tècnica visitant es van anar imposant. Per la pressió i velocitat forana els solsonins perden una pilota en el seu mig camp, arriba la pilota Maneiro, que marca el 0-1 (min. 16).
El Solsona no es dóna per vençut, ans al contrari: Moncu fa una bona jugada que Miki no encerta a finalitzar en gol; Moncu pressiona, Joanet treu una falta andorrana, produint còrner, que executa Martín, sense conseqüències.
En el min. 44 es produeix una jugada clau: la defensa local fa falta, Mosqui rep targeta groga, els solsonins esperen que l’àrbitre xiuli (ha ensenyat tarjeta groga), no ho fa i els del Principat treuen amb picarderia la falta, marcant Mejías el 0 a 2 (min. 44). El gol puja al marcador tot i les protestes locals. Es treu de centre i s’acaba la primera part.
En la reanudació, el Solsona surt a reduir la diferència de gols. Els visitants responen amb control de pilota, atacs pels extrems i recorrent a entrades de certa duresa, sense rebre les targetes necessàries, tot i les protestes dels locals i escridassades del públic. La rematada final fou en el minut 75, quan es talla una altra vegada una pilota en el mig camp solsoní, arriba la pilota a Ayala, que engalta un fort xut que es cola pel mateix escaire dret de Juanjo, sense que pugui fer res, tot i la bona estirada.
Els solsonins no es donen per vençuts, però veuen com el contrari és superior i veuen com les seves protestes es tradueixen en targetes (protestes i targetes innecessàries vist el resultat) (Miki i Moncu) .
Aquesta ensopegada pot servir per procurar evitar les pèrdues a mig camp propi, no fer tantes protestes (es converteixen en fixacions dels àrbitres i diners a pagar pel Club), no defallir en la seva posta a punt i lluitar tal com ho han fet en aquest enfrontament.
Cal tenir en compte la juventut dels jugadors i les exigències de la categoria. L’actitud seva ha estat més que notable. A continuar amb aquesta actitud!!!.

PROPERA JORNADA

Campionat de Catalunya de Primera Territorial (Grup 5)
Diumenge, 19 de setembre de 2010, a les 16:45 (3/4 de 5 de la tarda), al Camp d’Esports de Vilanova de la Barca.

CF VILANOVA DE LA BARCA & CF SOLSONA