dimecres, 22 de setembre de 2010

Campionat Catalunya Sènior Masculí 2a Cat: TB. ASSESSORS CB SOLSONA 66 – C.B. NOU ESPLUGUES 60

TB ASSESSORS CB SOLSONA 66: Quico Rafart (6), Dani Vendrells (2), Alexis Pardo (0), Xavi Viladrich (7), Brian Torrico (2), Roger Comas (9), Xavi Merino (15), Valentí Farràs (0), Ferran Torres (7), Jordi Ramon (18).


Parcials: Min. 10 : 24-18. Min. 20 : 38-26. Min. 30 : 51-40. Min.40 : 66-60.


BON COMENÇAMENT

Dissabte passat primer partit del TB ASSESSORS CB SOLSONA, amb un sol entrenament conjunt d’equip, i tot i la manca de posada a punt no va ser un mal partit i primera victòria al sac dels taronges.

De sortida els solsonins amb un bon atac i una regular defensa agafaven sis punts d’avantatge el primer període, diferència que augmentaria en els segons deu minuts gràcies a una defensa més forta que deixava els d’Esplugues amb només 8 punts en aquest quart.
En el tercer període magnífica sortida local aconseguint la màxima diferència en el minut quatre, 24-29. A partir d’aquest moment els solsonins notaven el cansament físic i mental, i els visitants aconseguien reduir distàncies posant-se a només un punt, 57-56, a falta de tres minuts. Una bona reacció final dels taronges amb un parcial de 9-4 sentenciava finalment la victòria solsonina en el primer partit d’aquesta nova temporada.

Bon partit en general, però es notà en excés la mala forma física que de mica en mica s’ha d’anar millorant.

El primer desplaçament de la temporada porta el TB ASSESSORS CB SOLSONA a la pista de l’ADE Fuster, un rival que va guanyar el primer partit amb contundència i pot ser una bona prova de foc. El partit serà aquest proper diumenge a les 17:45 a Santa Coloma de Gramanet.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com