dijous, 23 de setembre de 2010

Arrangen les voreres i amplien l’enllumenat de la pujada del Castellvell de Solsona

La brigada municipal de Solsona està arranjant aquests dies les voreres de la pujada del Castellvell. D’una banda, s’està col•locant panot a les zones on no n’hi havia i, de l’altra, es reforça l’enllumenat públic amb la substitució de dos fanals i la instal•lació de quatre punts nous de llum.

Per ara s’ha condicionat la vorera dreta en sentit ascendent. Mentrestant, s’ha obert una rasa a la vorera esquerra des de l’enllaç amb el carrer del Parc per a la instal•lació del cablejat de llum. Una vegada tapat es col•locarà el panot en tot el tram on era inexistent. En total, s’utilitzaran prop de 100 metres quadrats d’aquest tipus de paviment.

El cost d’aquesta actuació ha estat el mínim per l’Ajuntament, ja que realitzen els treballs efectius de la brigada. L’alcalde, David Rodríguez, afirma que “racionalitzant els recursos intentem, així, endreçar progressivament aquells punts de la via pública de la ciutat que presenten deficiències com aquest”. En un termini de tres setmanes és previst finalitzar aquestes obres.

Solsona, 23 de setembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona