dimecres, 22 de setembre de 2010

Aquest cap de setmana el Solsona Patí Club organitza el XIX Trofeu Ciutat de Solsona

Tres patinadores de l’entitat hi participaran lluitant per aconseguir una excel•lent classificació

Aquest diumenge dia 26 de setembre, al Pavelló Municipal d’Esports de Solsona, es celebra el XIX Trofeu Ciutat de Solsona organitzat pel Solsona Patí Club.

Aquesta competició comptarà amb la participació de tres de les patinadores de la nostra entitat: Paula Martínez i Mercè Llordella a la categoria Aleví, i Ariadna Fortes a la categoria Juvenil. També hi hauria d’haver participat Montse Auguets, a la categoria Júnior, però no hi podrà prendre part a la competició a causa dels compromisos de ser aquest any la Pubilla de Solsona.

Us convidem a que vingueu al pavelló per poder veure a 30 patinadors/es lleidatans i en concret també a les patinadores Mercè i Paula després d’haver aconseguit classificar-se pel d’Espanya, i per veure a l’ Ari la seva gran progressió que ha fet en un curt espai de temps després d’una greu lesió al peu.

No us ho perdeu, si voleu veure a les patinadores solsonines ho podeu fer a les 10:30 h. del matí i a les 15:30 h. de la tarda, horari que donarà inici la competició (començaran per la categoria Aleví, on competeixen la Paula i la Mercè, seguides per la resta de categories de menor a major edat, on l’ Ari es troba en la categoria Juvenil).

A per totes solsonines!
A per totes Solsona Patí Club!