dimarts, 28 de setembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys 02/10/10 - 08/10/10

BESORA
Missa.- Dissabte vinent, dia 9, segon de mes, Missa a les 8 del vespre.

CAMBRILS
Festa Major del Roser.- Avui diumenge, 3 d’octubre, Missa a 2/4 de 2.
Missa al Castell.- Demà dilluns, 4 d’octubre, a les 12, Missa al Castell.
Festa del Remei.- Diumenge que ve, dia 10, a la 1, Missa al Castell.

CASTELLVELL
Missa mensual.- Diumenge vinent, 10 d’octubre, missa al nou horari de les 4 de la tarda.

EL MIRACLE
Aplec de Sant Gabriel.- Avui diumenge, 3 d’octubre, no hi haurà la Missa de les 12 al Santuari, sinó que serà a la capella de Sant Gabriel Arcàngel a 2/4 d’1. En cas de pluja, es celebraria al Santuari. En acabar la Missa es farà la benedicció del pa i el seu repartiment.

LA COMA
Festa del Remei.- Diumenge, dia 10, Missa a 2/4 d’11.

LA PEDRA
Festa Major del Roser.- Avui diumenge, 3 d’octubre, a les 11, Missa i benedicció del pa.

NAVÉS
Festa Major del Roser.- Avui diumenge, 3 d’octubre, Missa a les 12.

SANT JUST JOVAL
Confirmacions.- Avui diumenge, 3 d’octubre, a la missa parroquial de 2/4 de 12, rebran el sagrament de la Confirmació de mans del bisbe Jaume Trasserra:
Anna Clotet Gómez
Judit Colell Róo
Anna Masana Masana
Eva Masana Masana
Anna Segués Codina
L’enhorabona. Donem-ne gràcies a Déu.

SOLSONA
Festa de la Policia Local.- Avui diumenge, 3 d’octubre, a la Missa de 2/4 d’1 de la Catedral, hi participarà la Policia Local en honor del seu patró l’Arcàngel Sant Miquel. No serà al Cor de Maria com s’havia dit.

Missa Conventual: Canvi d’horari.- A partir del mes d’octubre i, en concret, d’avui diumenge, 3 d’octubre, la Missa Conventual dels dies festius serà a les 7 de la tarda a la Catedral.

Pregària pels malalts.- Demà dilluns, dia 4, a la Missa de 2/4 de 8 del vespre de Lestonnac, pregarem d’una manera explícita per als malalts de la nostra Parròquia. Si algú vol encomanar algun familiar o amic en especial, que ho digui al mossèn abans de la Missa o algun membre de l’Equip de visitadors de malalts i l’esmentarem en les pregàries.

Octubre: Mes del Rosari.- Durant aquest mes d’octubre cada dia a les 7 i 10 minuts de la tarda, a l’església de la Companyia de Maria es fa el res del Rosari.

Adoració al Santíssim Sagrament.- Cada dimarts a la Catedral, hi ha exposició del Santíssim a l’altar de la Mercè de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. Tothom que ho desitgi hi pot passar a fer una estona de pregària en silenci i recolliment.

54è Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu del Claustre.- Dijous vinent, 7 d’octubre i festa de la Mare de Déu del Roser, a la 1, es cantarà la Salve Solemne a la Mare de Déu del Claustre i el Cant dels Goigs.
Vetlla de pregària a la Mare de Déu.- El mateix dia 7, a les 9 del vespre, farem una pregària comunitària a la Mare de Déu del Claustre per demanar-li la seva intercessió.

CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ.
Els nois i noies de 15 anys que es vulguin preparar per a rebre el sagrament de la Confirmació o vulguin informar-se sobre els horaris i la dinàmica que s’imparteix poden passar per la Casa de la Parròquia. Rebre o no rebre aquest sagrament és una de les primeres manifestacions de com un noi o una noia pensa enfocar la seva vida.
Horari : de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda. També a hores convingudes.

Catequesi de joves i adults.- Com es va fer l’any passat per aquestes dates, dilluns 18 d’octubre començaran a la Parròquia les catequesis per a joves i adults que vulguin aprofundir en la fe i redescobrir el seu Baptisme (seguint l’itinerari del Camí Neocatecumenal). Es faran els dilluns i dimecres de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre al Cor de Maria. Hi esteu tots convidats.


VIDA CREIXENT - VI Trobada Diocesana de Vida Creixent a Tàrrega: dimecres 6 d’octubre.- Per a informació veure cartells a la taula d’anuncis de les esglésies i parlar amb algun membre de Vida Creixent.

Catequesi.- Tant els nens i nenes de 7 anys com els de segon curs, tercer curs i els que ja han fet la Primera Comunió, si volen participar a la catequesi i encara no han fet la inscripció que la facin al més aviat possible.

VISITA APOSTÒLICA DEL SANT PARE A BARCELONA
7 de novembre de 2010
El papa Benet XVI presidirà la dedicació del Temple de la Sagrada Família. Si voleu acompanyar-lo us podeu inscriure a la vostra parròquia o a la Cúria Diocesana (973480619).
Termini per fer les inscripcions : Dia 28 d’octubre.
Si es fa la inscripció dins del termini, es podrà gaudir d’entrada dins l’espai amb cadires fora del temple seguint l’acte a través de pantalles.
Caldrà portar esmorzar i desdejuni per a després de la missa, ja que s’arribarà a casa no abans de les 15 h.
L’autocar sortirà de Sant Llorenç de Morunys a les 5’30 h. i de Solsona a les 6’00 h.
Preu : 10 euros.
Mn. Lluís Grifell serà el responsable de l’autocar arxiprestal.
Les inscripcions a la parròquia de Solsona es poden fer a les hores de despatx o per telèfon (973480123).

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 4.- Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 5.- Per Francesc Vila. Dia 6.- Donant. Per Pere Ferrer. Dia 7.- Per Joan Solé Melé i Lourdes Bover Reig, Àngel Aymerich Serra. Dia 8.- Per Mn. Joan Costa Pujol, Àngel Aymerich Serra i els seus pares Joan i Pietat. Dia 9.- Intenció donant. Per Jaume Piqué Sató. Dia 10.- Pels esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans, Ramon Graus Cirera, Maria Ollé Farràs.
SOLSONA: Dia 2.- A les 10 del matí, per Rossend Serra Montraveta (3r a.). A 2/4 de 7 de la tarda, per Sabina Camarero Casas, Lluís Pallarès Serra (3r a.), Miquel Flores Flaquer (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (15è a.) i el seu fill Ramon Gilibets Moncunill (3r a.). A les 8 del vespre, per Miquel Flores Flaquer (2n a.). Dia 3.- A les 10 del matí, per Conxita Cots Barbens (11è a.). Lourdes Cases Guitart, Fidel Riu Parramon, Miquel Flores Flaquer (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (15è a.) i el seu fill Ramon Gilibets Moncunill (3r a.), Francesc Coromina Clop, Josep Coromina Clop; esposos Ramon Cases Torné i Dolors Guilanyà Escarré, Salvador Gilibets i Núria Ribalta. A 2/4 de 12, per Isidre Canal Morera (21è a.), Fidel Riu Parramon, Conxita Cots Barbens (11è a.), Miquel Flores Flaquer (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (15è a.) i el seu fill Ramon Gilibets Moncunill (3r a.); esposos Jesús Rodríguez Rodríguez i Socorro Corbacho Flores. A 2/4 d’1, per Lluís Pallarès Serra (3r a.), Fidel Riu Parramon, Conxita Cots Barbens (11è a.), Miquel Flores Flaquer (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (15è a.) i el seu fill Ramon Gilibets Moncunill (3r a.); esposos Ramon Cases Torné i Doloros Guilanyà Escarré. Dia 4.- A les 10 del matí, per Francesc Coromina Clop i esposos Salvador Gilibets i Núria Ribalta. Dia 5.- A les 10 del matí, per Isidre Vilaseca Cardona (5è a.). Dia 6.- A les 10 del matí, per Josep Solé Vila; esposos Antoni Bernadó Ferrer (15è a.) i Emília Traveset Traveset. A 2/4 de 8 del vespre, esposos Antoni Bernadód Ferrer (15è a.) i Emília Traveset Traveset. Dia 8.- A 2/4 de 8 del vespre, per Vicenç Jané Torra.