dijous, 23 de setembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys 26/09/10 - 30/09/10

CAMBRILS
Festa Major del Roser.- Diumenge vinent, 3 d’octubre, Missa a ¼ de 2.

CANALDA
Festa Major de la Mercè.- Avui diumenge, 26 de setembre, Missa a les 12 i cant dels goigs.

EL MIRACLE
Aplec de Sant Gabriel.- Diumenge vinent, 3 d’octubre, no hi haurà la Missa de les 12 al Santuari, sinó que serà a la capella de Sant Gabriel Arcàngel a 2/4 d’1. En cas de pluja, es celebraria al Santuari. En acabar la Missa es farà la benedicció del pa i el seu repartiment.

LA PEDRA
Festa Major del Roser.- Diumenge que ve, 3 d’octubre, a les 11, Missa i benedicció del pa.

LA SELVA
Sant Miquel de Gramoneda.- Avui diumenge, dia 26, a la 1 del migdia, Missa i benedicció del pa.

LLOBEROLA
Festa Major.- Avui diumenge, 26 de setembre, a 2/4 de 12, Missa i benedicció del pa. Demanem disculpes per haver dit que era el dissabte. És el diumenge.

NAVÉS
Festa Major del Roser.- Diumenge que ve, 3 d’octubre, Missa a les 12.

OGERN
Festa Major.- Aquest diumenge, 26 de setembre, a les 12, celebrarem l’Eucaristia. Demà, dilluns, a la mateixa hora Missa pels difunts de la Parròquia.

OLIUS
Sant Miquel del Camp.- Dimecres vinent, 29 de setembre, Missa i benedicció del pa a la capella de la casa Sant Miquel.

PINELL
Festa Major de sant Miquel.- Aquest dissabte, 25 de setembre, a les 7 de la tarda, Missa en honor de sant Miquel i benedicció del pa.
Bateig.- Avui diumenge, 26 de setembre, la nena Abril Viladrich Malé, filla de Ramon i de Sara, rebrà el sagrament del Baptisme. Moltes felicitats!

SANT CLIMENÇ
Missa dominical.- Avui diumenge, dia 26, la Missa serà a 2/4 de 12 i farem memòria de sant Miquel Arcàngel.

SOLSONA
Batejos.- Diumenge passat, dia 19, fou batejada Yara Nayibe Rodríguez Mateus, filla de Fernando i Yady Shirley.
I aquest dissabte, dia 25, també ha rebut les aigües baptismals Paula Pineda Lorenzo, filla de Miguel Angel i de Maria.


Festa de la Policia Local.- Diumenge vinent, 3 d’octubre, dia 27, a la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria, hi participarà la Policia Local en honor del seu patró l’Arcàngel Sant Gabriel.

Barri de Sant Miquel.- Dimecres que ve, dia 29, a les 10, Missa al Claustre en honor del patró del barri, Sant Miquel Arcàngel. L’endemà, dia 30, a les 10, Missa al Claustre pels difunts.
Missa Conventual: Canvi d’horari.- A partir del mes d’octubre i, en concret, del diumenge vinent, 4 d’octubre, la Missa Conventual dels dies festius serà a les 7 de la tarda a la Catedral.

Adoració al Santíssim Sagrament.- Cada dimarts a la Catedral, hi ha exposició del Santíssim a l’altar de la Mercè de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. Tothom que ho desitgi hi pot passar a fer una estona de pregària en silenci i recolliment.

VIDA CREIXENT (Moviment cristià de gent gran).- Tot tenint cura de la salut corporal i de millorar la cultura, cal que, com a cristians, aprofundim la nostra fe i la nostra vivència cristiana. “Vida Creixent” t’hi pot ajudar. Demana informació a qualsevol membre d’aquest moviment.
VI Trobada Diocesana de Vida Creixent a Tàrrega: dimecres 6 d’octubre.- Per a informació veure cartells a la taula d’anuncis de les esglésies i parlar amb algun membre de Vida Creixent.
Catequesi.- Tant els nens i nenes de 7 anys com els de segon curs, tercer curs i els que ja han fet la Primera Comunió, si volen participar a la catequesi i encara no han fet la inscripció que la facin al més aviat possible.
CANVI D’ARXIPREST.
El Sr. Bisbe ha nomenat arxiprest de Solsona-Morunys a Mn. Lluís Prat Sabata per un període de tres anys. Al mateix temps ha agraït a Mn. Lluís Grifell Vilà el treball realitzat, com arxiprest, des de l’any 2003 fins ara.
Felicitem el nou arxiprest i li desitgem un bon encert en aquesta tasca pastoral.

VISITA APOSTÒLICA DEL SANT PARE A BARCELONA
7 de novembre de 2010
El papa Benet XVI presidirà la dedicació del Temple de la Sagrada Família. Si voleu acompanyar-lo us podeu inscriure a la vostra parròquia o a la Cúria Diocesana (973480619).
Termini per fer les inscripcions : Dia 28 d’octubre.
Si es fa la inscripció dins del termini, es podrà gaudir d’entrada dins l’espai amb cadires fora del temple seguint l’acte a través de pantalles.
Caldrà portar esmorzar i desdejuni per a després de la missa, ja que s’arribarà a casa no abans de les 15 h.
L’autocar sortirà de Sant Llorenç de Morunys a les 5’30 h. i de Solsona a les 6’00 h.
Preu : 10 euros.
Mn. Lluís Grifell serà el responsable de l’autocar arxiprestal.
Les inscripcions a la parròquia de Solsona es poden fer a les hores de despatx o per telèfon (973480123).

MISSES ENCOMANADES
SOLSONA.- Dia 25.- A les 8 del vespre, per Josep Bonany Llorens.- Dia 26.- A les 10 del matí, per Lourdes Cases Guitart, Miquel Sala Ribera; esposos Francisco García Molina i Encarnación Vega Pascual, Francesc Garrabou Esteve (14è a.) i Encarna Sangrà Valls (6è a.), Josep Llohis Ubach (27è a.) i Marcel•la Garrabou Esteve (24è a.). A 2/4 de 12, per Eloi López (10è a.) i Vicente Juárez, Josep Bonany Llorens, Miquel Sala Ribera; esp. Antonio Pino i elvira Fernández. A 2/4 d’1, per Josep Bonany Llorens; esposos Francesc Garrabou Esteve (14è a.) i Encarna Sangrà Valls (6è a.), Josep Llohis Ubach (27è a.) i Marcel•la Garrabou Esteve (24è a.). Dia 29.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Augé Pellicer. Dia 30.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Lluís Cots Masana i Miracle Ferreres Fa, Ramon Cots Ferreres.