dimecres, 15 de setembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys 20/09/10 - 26/09/10

CANALDA
Festa Major de la Mercè.- Diumenge vinent, 26 de setembre, Missa a les 12 i cant dels goigs.

LA SELVA
Festa de Sant Miquel de Gramoneda.- Diumenge vinent, dia 26, a la 1, Missa i benedicció del pa.

LA PAMPA
IV Aplec i Festa Major.- Avui diumenge, 19 de setembre, Missa a les 12 del migdia. No hi haurà Missa a Ogern. Tots els veïns de la Baixa Ribera Salada hi som convidats.

LINYA
Festa de Santa Constança.- Aquest dissabte, 18 de setembre, a les 8 del vespre, a l’església parroquial Missa en honor de santa Constança, que té la imatge a l’església.

LLOBEROLA
Festa Major.- Dissabte vinent, 25 de setembre, a 2/4 de 12, Missa en honor de sant Miquel, patró de la Parròquia Sant Miquel, i benedicció del pa.

OGERN
Festa Major.- Diumenge vinent, 26 de setembre, a les 12, celebrarem l’Eucaristia. L’endemà, dilluns, a la mateixa hora, Missa pels difunts de la Parròquia.

PERACAMPS
Aplec de Montraveta.- Avui diumenge, dia 19, a les 11, Missa a la capella de la Mare de Déu de Montraveta i benedicció del pa.

PINELL
Festa Major de Sant Miquel (canvi de data).- Enguany se celebrarà el dissabte 2 d’octubre, i no el proper dia 25, com diu el calendari. La Missa serà a les 7 de la tarda, seguit de la benedicció del pa.

SANT CLIMENÇ
Missa dominical.- Diumenge vinent, dia 26, a 2/4 de 12 ,Missa del diumenge i memòria de Sant Miquel.

SOLSONA
Bateig.- Avui diumenge, 19 de setembre, a la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria rebrà les aigües baptismals per convertir-se en fill de Déu i de l’Església el nen Jan Puit Clotet, fill de Xavier i d’Anna M.
Baptisme, Confirmació i Comunió.- El diumenge 5 de setembre la noia Georgina Capdevila Contreras, filla de Jordi i de M. del Carme, va rebre aquests tres sagraments, que li administrà el senyor Bisbe, mons. Jaume Traserra. Enhorabona!

Festa de la Mercè.- Divendres que ve, 24 de setembre, a les 10 del matí, celebrarem la Missa a l’altar de la Mercè de la Catedral en honor de la titular de la nostra Parròquia, la Mare de Déu de la Mercè.TANTELLATGE
Festa de Sant Martí i aplec de les figues.- Avui diumenge, 19 de setembre, Missa a les 5 de la tarda.

CATEQUESI A LA PARRÒQUIA DE SOLSONA
Ara és el moment d’inscriure els vostres fills a la Catequesi, tant els de set anys (nascuts l’any 2003) que s’inscriuen per primera vegada com els altres que faran segon o tercer curs de Catequesi.
Els dies són tota la setmana entrant: del 20 al 25 de setembre.
Horari, de 12 a 2/4 de 2 del matí i de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda.
Pels que ja han fet la Primera Comunió, també es podran inscriure aquests dies.
Preu: 17 €, com l’any passat (ningú deixi la Catequesi per dificultats econòmiques).

DIES DE CATEQUESI (de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda)
Dilluns: Pels de 3r curs.
Dimarts: Pels de 1r curs.
Dimecres: Pels de 2n curs.
Pels que ja han fet la Primera Comunió, els dijous o divendres.

MISSES ENCOMANADES

SANT LLORENÇ: Dia 20.- Ànimes. Dia 21.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bover Reig. . Dia 22.- Per Josep Vilella Mosoll. Dia 23.- Per Angelina Camp Ventura. Dia 24.- Per família Segret-Sala, Ot Parramon Guitart, Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Barnola. Dia 25.- Per Assumpta Maura Clotet. Dia 26.- Per Joan Plana Corominas, Josepa Balagué Cardona i Joan Solé Reixach, Miquel Canals Coromina i Josep Solé Malé, Josep Muntada Trilla.

SOLSONA: Dia 18.- A les 8 del vespre, al Claustre, pels esposos Ramon Espinosa Manzano i María González Rodríguez, Rafael Castro Jiménez i Rosario Espinosa González, Antonio Tapia Martínez (6è a.) i Brígida Ojeda Galindo. Dia 19.- A les 10 del matí, per Lourdes Cases Guitart, Antoni Queralt Vilasaló. A 2/4 de 12, per Dolors Pelegrina Martín, Antoni Queralt Vilasaló; esposos Ramon Tristany Vilardell (42è a.) i Maria Calveras Montalà (23è a.). A 2/4 d’1, per Eugeni Esteve Baró i Florentina Vilà Mosoll, Josep Fornell Caelles (15è a.), Antoni Queralt Vilasaló; esposos Carme Joval Solanes i Joan Rafart Capdevila, Josep Pujol Peralba i Àngela Vilardell Reig. Dia 21.- A les 10 del matí, per Antoni Queralt Vilasaló. Dia 22.- A les 10 del matí, Josep Bonany Llorens (5è a.), Glòria Sala Barrera (9è a.), Rita Cinca Cantons (14è a.); esposos Aleix Vilalta i Josepa Serra. A 2/4 de 8 del vespre, per Glòria Sala Barrera (9è a.) Rita Cinca Cantons (14è a.). Dia 24.- A les 10 del matí, Mercè Llorens i família.