divendres, 10 de setembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys 11/09/10 - 19/09/10

BUSA
Festa de Santes Creus a Guilanyà.- Avui diumenge, 12 de setembre, Missa a la 1.

CASTELLVELL
Festa Major.- Avui diumenge, dia 12, a 2/4 de 12, Missa i cant dels goigs de la Mare de Déu del Remei.

LA CORRIU
Santuari de la Mare de Déu de Puig Aguilar.- Avui diumenge, 12 de setembre, a les 12, Missa i benedicció del pa.

LA PAMPA (Ogern)
IV Aplec i Festa Major.- Ens disposem a celebrar un any més una trobada dels oriünds de Pampa, el proper diumenge, 19 de setembre. Hi haurà missa a les 12 del migdia. No hi haurà Missa a Ogern. Tots els veïns de la Baixa Ribera Salada hi som convidats.

LINYA
Festa de Santa Constança.- Dissabte vinent, 18 de setembre, a les 8 del vespre, a l’església parroquial Missa en honor de santa Constança, que té la imatge a l’església.

PERACAMPS
Aplec de Montraveta.- Diumenge vinent, dia 19, a les 11 (no a les 12 com els altres anys), Missa a la capella de la Mare de Déu de Montraveta i benedicció del pa per a tothom.

SANT JUST-JOVAL
Batejos.- Aquest dissabte, 11 de setembre, rebrà les aigües baptismals la nena Núria Albets Pallarès, filla de Jordi i d’Anna.
I avui diumenge, 12 de setembre, també rebrà el sant baptisme el nen José Antonio López Noguera, fill de Sergio i de Marina.
L’enhorabona i per molts anys!
Catequesi.-SOLSONA
Laus Perennis: Festa anyal.- Avui diumenge, dia 12, a les 9 del matí, Missa al Claustre amb homilia del director, Mn. Josep Torres Segura.. A 2/4 de 7 de la tarda, Funció Mariana i besamans.
Exposició del Santíssim els dimarts.- Dimarts vinent, dia 14, passat el període estival, torna l’Adoració del Santíssim a la Catedral, a l’altar de la Mercè, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. Tothom està convidat a passar-hi l’estona de pregària que desitgi.


TANTELLATGE
Festa de Sant Martí i aplec de les figues.- Diumenge vinent, 19 de setembre, Missa a les 5 de la tarda.

CATEQUESI A LA PARRÒQUIA DE SOLSONA
Ara és el moment d’inscriure els vostres fills a la Catequesi, tant els de set anys (nascuts l’any 2003) que s’inscriuen per primera vegada com els altres que faran segon o tercer curs de Catequesi.
Els dies són tota la setmana entrant: del 13 al 18 de setembre.
Horari, de 12 a 2/4 de 2 del matí i de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda.
Pels que ja han fet la Primera Comunió, també es podran inscriure aquests dies.
Preu: 15 € (ningú deixi la Catequesi per dificultats econòmiques).

DIES DE CATEQUESI (de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda)
Dilluns: Pels de 3r curs.
Dimarts: Pels de 1r curs.
Dimecres: Pels de 2n curs.
Pels que ja han fet la Primera Comunió, els dijous o divendres.MISSES ENCOMANADES

SANT LLORENÇ: Dia 13.- Ànimes. Per Jaume Moix Vidal i Jauem Moix Barnola, Salvador Casas Torrebadella. Dia 14.- Per Elena González Angulo, família Xandri-Farràs. Dia 15.- Per Adelaida Pacuet Costa. Dia 16.- Pel Pep de cal Vermell. Dia 17.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bover Reig, Ramon Comellas. Dia 18.- Donant. Per Jaume Rovira Palau. Dia 19.- Per Mn. Joan Costa Pujol.

SOLSONA: Dia 11.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Montserrat Casas Bertran. Dia 12.- A les 10 del matí, per Lourdes Cases Guitart, Albert Escamilla Besora (7è a.); esposos Màrius Coromines i Maria Balletbè. A 2/4 de 12, per Fabiana Ruiz, Juana Manzaneda, Albert Escamilla Besora (7è a.). A 2/4 d’1, per Josep Colell Matiñó, Albert Escamilla Besora (7è a.); esposos Fidel Marmi Riba (10è a.) i Núria Rafart Orrit (5è a.9. Dia 13.- A 2/4 de 8 del vespre, per Montserrat Casas Bertran. Dia 14.- A les 10 del matí, pels esposos Pere Tarrés Muntada i Carme Augé Calvet i fill Josep. A 2/4 de 8 del vespre, per Montserrat Casas Bertran. Dia 15.- A les 10 del matí, per Gna. Margarida Colomés Serra; esposos Pere Tarrés Muntada i Carme Augé Calvet i fill Josep. A 2/4 de 8 del vespre, per Gna. Margarida Colomés Serra.