divendres, 3 de setembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys 05/09/10 - 10/09/10

ALTÈS
Festa Major.- Avui diumenge, 5 de setembre, a les 12, Missa i benedicció del pa.

BUSA
Festa de Santes Creus a Guilanyà.- Diumenge que ve, 12 de setembre, Missa a la 1.

CASTELLVELL
Festa Major.- Diumenge que ve, dia 12, a 2/4 de 12, Missa i cant dels goigs de la Mare de Déu del Remei.

LA CORRIU
Santuari de la Mare de Déu de Puig Aguilar.- Diumenge que ve, 12 de setembre, a les 12, Missa i benedicció del pa.

LA MATA (Llinars)
Festa Major.- Dimecres, 8 de setembre, Nativitat de Maria, Missa a les 12.

MONTPOL
Festa Major.- Avui diumenge, 5 de setembre, a 2/4 de 12, Missa a l’església parroquial i processó de Sant Gil, patró dels pastors del Pirineu.

NAVÈS
Festa de la Mare de Déu d’Ossea (capella de Can Feliu).- Avui diumenge, 5 de setembre, Missa a 2/4 de 12.

SANT JUST-JOVAL
Bodes d’Or Matrimonials.- Avui diumenge, 5 de setembre, els esposos Miquel Macià Riu i Mercè Viles Real celebraran els 50 anys de matrimoni. Ens unim a la seva joia i els felicitem ben cordialment.

SANTUARI DE LORD
Festa Major de la Mare de Déu de Lord.- Dimecres, dia 8, festa de les marededéus trobades, Missa a les 11 del matí per venerar la Verge de Lord, patrona de les que es diuen Hortències.

TORREDENEGÓ
Festa Major.- Avui diumenge, 5 de setembre, Missa a les 12 del migdia.


FESTA MAJOR DE SOLSONA
Dimarts, dia 7
A 3/4 de 9 del vespre, a la capella del Claustre, Pregària de Vespres i Cant de la Salve, interpretada per l’Orfeó Nova Solsona.

Dimecres, dia 8, Nativitat de la Mare de Déu
A les 9 del matí, a la capella del Claustre, Missa cantada per l’Escolania i antics escolans del Claustre, i presidida per Mn. Josep Torres Segura, Administrador Eclesiàstic.
A les 11 del matí, a la Catedral, Missa concelebrada, presidida per l’Excm. senyor Bisbe de Solsona, Mons. Jaume Traserra i Cunillera.
A la 1 del migdia, Missa a l’església de les Monges.
A 2/4 de 7 de la tarda, a la Plaça Major, Acte d’Homenatge a la Mare de Déu del Claustre i retorn a la Catedral. Enguany serà pendonista de la Mare de Déu del Claustre el senyor Joan Muixí Solé.
A les 8 del vespre, Missa a la capella del Claustre.

Dijous, dia 9, Festa de la Mare de Déu del Claustre
A les 9 del matí, a la capella del Claustre, Missa cantada per l’Escolania i presidida per l’Ilm. Senyor Vicari General de la Diòcesi, Mn. Antoni Quesada Rodríguez.
A les 11 del matí, a la Catedral, Missa concelebrada i presidida per l’Excm. senyor Bisbe, Mons. Jaume Traserra i Cunillera.
A partir de les 3 de la tarda i fins al vespre, Besamans a la Mare de Déu del Claustre dalt el Cambril. Tothom qui ho desitgi podrà aprofitar l’avinentesa per a inscriure’s a la Confraria de la Mare de Déu del Claustre a la sagristia de la capella. Hi haurà venda de records del Claustre per al qui l’hi interessin.
A 2/4 de 8 del vespre, Missa a Lestonnac.
A les 8 del vespre, Missa a la capella del Claustre i Novena a la Mare de Déu del Claustre. La Novena es farà cada dia a la mateixa hora després de la celebració de la Missa vespertina.

Divendres, dia 10
A les 10 del matí, a la Catedral, Missa concelebrada en sufragi dels difunts de la Ciutat.

Dissabte, dia 11, Diada de Catalunya
A 2/4 d’11, benedicció de tractors al Passeig Pare Claret.

Laus Perennis: Festa anyal.- Diumenge que ve, dia 12, a les 9 del matí, Missa al Claustre amb homilia del director, Mn. Josep Torres Segura.. A 2/4 de 7 de la tarda, Funció Mariana i besamans.

MISSES ENCOMANADES
LA MATA (Llinars): Dia 8.- Pel matrimoni Fèlix Fargas-Carme Mensa.
SANT LLORENÇ: Dia 6.- A sant Llorenç. Dia 7.- Per Mn. Joan Cosat Pujol. Dia 8.- Ànimes. Dia 9.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bover Reig, Jaume Piqué Sató. Dia 10.- Pels esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans, Ramon Graus Cirera. Dia 11.- Per José Pérez Trujillo i Ana Escudero Martín, Ramon Canals Serra. Dia 12.- Per Joan Agustí Pla, Maria Ollé Farràs.
SOLSONA: Dia 6.- A les 8 del vespre, pels esposos Eliseu Vila Solé i Montserrat Santaeulària Corominas i fills Concepció i Dolors. Dia 5.- A les 10 del matí, per Josep Pujol Barrera (7è a.) i família, Lourdes Cases Guitart; esposos Jaume Cases Guitart (11è a.) i Lurdes Porta Vilà (7è a.). A 2/4 de 12, pels esposos Maria Bascompte Jané i Josep Subirà Comabella, Jaume Cases Guitart (11è a.) i Lurdes Porta Vilà (7è a.). A 2/4 d’1, pels esposos Josep Llort Casahuga i Pilar Alsina Alsina, Jaume Cases Guitart (11è a.) i Lurdes Porta Vilà (7è a.). Dia 7.- A 2/4 de 8 del vespre, per Vicenç Jané Torra. Dia 8.- A les 11, per Narcís Gríful Miloro. Dia 9.- A les 9 del matí, pels esposos Joan Colell Cinca i Claustre Vilajosana Bajona. A les 11, pels germans Rafart. Dia 10.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Serra Cabanas (29è a.).