dimarts, 31 d’agost de 2010

NOTÍCIES DEL CLUB BÀSQUET SOLSONA

INSCRIPCIONS PER A LA NOVA TEMPORADA 2010-2011

· Us recordem que està obert el període d’inscripció per a la pràctica del basquetbol al CB Solsona. Fem una crida als nens i nenes de la comarca que desitgin pràcticament un esport d’equip molt complert i saludable, que vinguin a provar el bàsquet al club.
· No oblideu que cal que tots els participants menors d’edat complimentin quan abans millor la fitxa d’inscripció de socis familiars (amb l’autorització signada dels pares o tutors) que es pot obtenir a l’oficina del club o bé a la web www.cbsolsona.com.
· A banda dels equips superiors, que ja han iniciat els entrenaments, el dilluns 13 de setembre es reprendrà el curs per a tots els esportistes de l’Escola de Bàsquet i equips d’iniciació del CB Solsona.
· Per a qualsevol dubte o informació addicional podeu enviar un correu a l’adreça cb.solsona@basquetcatala.com o bé contactar amb els membres de la Junta Directiva.

SOLSONA BÀSQUET 3X3

AQUEST CAP DE SETMANA FINALITZA LA INSCRIPCIÓ
El diumenge 12 de setembre es farà a la plaça del Camp, en el marc dels actes esportius de la Festa Major de Solsona, la 16ª. edició del tradicional torneig Solsona Bàsquet 3x3. Es recorda als esportistes que hi vulguin participar que aquest cap de setmana han de fer la inscripció. El preu no s’ha modificat i segueix essent de 15 euros per jugador.
El full d’inscripció - complimentat i signat - i el resguard d’ingrés bancari cal que es facin arribar a IMMOSTUDI SOLSONA (c/ Escolapis, 2) o bé a la bústia de l’entrada del pavelló municipal.

Tots els equips inscrits han d’estar presents a la Plaça del Camp el dia 12 de setembre a les 9,30 del matí.

DIVENDRES HI HA UN PARTIT OFICIAL DE BÀSQUET AL PAVELLÓ SOLSONÍ

A dos quarts de 8 del vespre (19,30 h.) d’aquets divendres dia 3 es juga al pavelló municipal el partit classificatori de fases per jugar al grup especial de júniors de primer any entre els equips C.B. Santfeliuenc i el Bàsquet Club Andorra. Els dos clubs van acordar amb la Federació Catalana de Basquetbol que el partit es jugués a Solsona, en tractar-se d’una població equidistant entre Sant Feliu de Llobregat i Andorra la Vella.