dimarts, 31 d’agost de 2010

Mercè Llordella i Paula Martínez participaran a la Interland Cup amb la seva entrenadora Ester Fornell com a Tècnic Oficial de la Selecció Espanyola

Aquesta setmana el Solsona Patí Club ha rebut una excepcional notícia:

Paula Martínez i Mercè Llordella han estat seleccionades per a representar a Espanya a una prestigiosa competició internacional anomenada Interland Cup, i la seva entrenadora Ester Fornell serà també un dels tècnics oficials de la Selecció Espanyola en aquesta competició.

Per primera vegada a la història dues patinadores de la ciutat de Solsona, formades en una entitat solsonina de patinatge artístic (Solsona Patí Club), i entrenades per un Equip Tècnic que ha nascut en la mateixa entitat i ciutat (Ester Fornell i Montse Auguets), han estat elegides per a formar part de la Selecció Espanyola en una competició internacional d’alt nivell. A més a més, aquestes dues patinadores estaran acompanyades per la seva entrenadora que serà tècnic oficial de la selecció.

Interland Cup és una competició internacional que es celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’octubre a la ciutat de Neerpelt (Bèlgica), on la seva situació és molt pròxima a Eindhoven (Holanda) i ho és també de Düsseldorf (Alemanya). Aquesta competició comptarà amb la participació dels patinadors de les seleccions d’Àustria, Croàcia, Estònia, Gran Bretanya, França, Itàlia, Portugal, Eslovènia, Suïssa, Holanda, Alemanya, Bèlgica i Espanya.

Aquesta competició és divideix en diferents categories segons edat: “Mini” (Aleví) que és la categoria on competiran les nostres patinadores solsonines, “Espoirs” (Infantil), “Cadets” (Cadet), “Youth” (Juvenil), “Junior” (Júnior) i “Senior” (Sènior). Amb les modalitats Individual Femení, Individual Masculí i Parelles d’Artístic.

Tant la Mercè com la Paula, com la nostra entrenadora Ester, han rebut la notícia amb molta sorpresa i il•lusió, desitjant portar el nom de la ciutat i de l’entitat a nivell europeu, i deixar-los en el millor lloc possible.

Volem destacar que aquestes dues patinadores seran les representants més joves de la Selecció Espanyola.


D'esquerra a dreta per darrere hi ha Montse Auguets (monitora) i Ester Fornell (entrenadora), i davant també d'esquerra a dreta les patinadores Mercè Llordella i Paula Martínez.

Moltes felicitats Paula, Mercè i Ester !

Moltes felicitats Solsona Patí Club !