dimecres, 9 de juny de 2010

SOLSONA, SEU DEL CAMPIONAT PREINFANTIL MASCULÍ DE BÀSQUET

Aquest cap de setmana el CB Solsona organitza el Campionat de Catalunya Preinfantil Masculí de la Federació Catalana de Basquetbol, amb la participació dels vuit equips d’arreu de Catalunya que han aconseguit la classificació, que són els següents:

C.B. ESCOLÀPIES (Figueres)
C.B. GRANOLLERS ABOLAFIO (Granollers)
C.B. LA SELVA (La Selva del Camp)
C.B. SANT JOSEP GIRONA BLANC (Girona)
C.E. LLEIDA BASQUET BLAU (Lleida)
L’ARCA DEL MARESME - ARGENTONA (Argentona)
MARISTES MONTSERRAT (Lleida)
PARE MANYANET (Reus)

Es tracta de la primera vegada que a Solsona podem organitzar unes fases finals de Catalunya, ara que ja es disposa del pavelló nou plenament operatiu. Es jugaran un total de 12 partits en els dos pavellons, en sessions de dissabte matí i tarda i diumenge al matí i ben segur que hi haurà un bon ambient a les graderies i bon bàsquet a la pista de joc.

Coincidint amb aquesta activitat, el Club Bàsquet Solsona aprofita l’ocasió per recordar la figura de qui va ser fundador del club, jugador, entrenador i president, l’alcalde Xavier Jounou, que malauradament ens va deixar el passat mes de gener. Per això, el dissabte, a les 20,15 h., farem un modest acte memorial a nivell de club, amb la participació de veterans i esportistes de l’entitat.

La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis del Campionat de Catalunya Preinfantil, amb presència d’autoritats esportives, està previst que tingui lloc el diumenge 13 de juny a dos quarts de dues.