dijous, 10 de juny de 2010

S’obre el període d’inscripció del 16è Campionat de Futbol 7

L’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès conjuntament amb l’Ajuntament de Solsona organitzen la setzena edició d’un dels tornetjos amb més història de la comarca.

Del 7 al 18 de juny s’ha obert el període d’inscripció per a tots els equips que vulguin participar en el 16è Campionat de Futbol 7. Els equips que vulguin poden trobar tot la documentació necessària a www.conselldelsolsones.org i presentar-la a l’Oficina Jove del Solsonès. El Campionat es disputarà del 29 de juny fins al 30 de juliol.

Enguany, podran participar els primers 14 equips que formalitzin la inscripció i aportin tota la documentació dins el termini fixat en el registre d’entrada. Els requisits són el de tenir un mínim de 10 jugadors o jugadores, tots ells han d’anar vestits amb la indumentària oficial correcta, aportar una fotografia de carnet de cada jugador i entregar les inscripcions i pagaments de tot l’equip.

Per la seva part, el conseller comarcal d’esports, Joan Solà, ha manifestat que “el proper campionat de Futbol 7 serà molt disputat, com ja es habitual, pel fet que aglutina els millors jugadors de la comarca. Estic segur que la participació i l ‘esportivitat seran factors presents al llarg del campionat, i des del Consell Comarcal del Solsonès volem animar a tothom que vulgui que s’inscrigui per tal de poder viure un torneig apassionant”.