dimarts, 8 de juny de 2010

P.B. SOLSONA 1 - RIERA DE CORNELLÀ A.E.J. 2

ÚLTIM PARTIT DE LLIGA

Jugadors: Carles, Erola (c), Ritort, Eli, Ivan Alsina (cinc inicial), Ricard, Albert Fernández, Sam, Joan i Seuba.

Entrenadors: Albert Mangas i Jordi Díaz

Delegat: Josep Vidal

Baixes: Quique, David i Jordi

Gols: Joan (1-1 minut 38)

La Penya va disputar l´últim partit de lliga de la temporada contra un bon rival, el Riera de Cornellà, això ho demostra que ha pujat aquesta temporada de Territorial i que ha acabat la lliga en cinquena posició a Nacional B.

En aquest últim partit s´enfrontaven dos dels equips menys golejadors de la categoria i el Riera l´equip que havia rebut menys gols en contra en tota la lliga i la Penya segurament un dels equips que havia encaixat menys gols durant la segona volta, doncs aquestes condicions es van cumplir durant el partit, ja que al final de la primera part s´arribaria amb 0 a 0 al marcador, tot i que els dos equips van tenir alguna oportunitat per fer pujar el primer gol al marcador.

No va ser fins a la meitat de la segona part i amb la Penya ja amb cinc faltes en contra, alguna una mica rigurosa, que el Riera va marcar el primer gol del partit, en la sisena falta de la Penya i des del punt del doblepenal aconseguia el 0 a 1 al marcador. La Penya va disposar d´alguna ocasió i contraatac per aconseguir el gol de l´empat però el gol no arribava i a falta de tres minuts pel final és va decidir jugar de cinc, amb porter jugador, i la variant tàctica va donar resultat ja que Joan, rematant al segon pal aconseguia el gol de l´empat, un gol molt celebrat, a falta de dos minuts pel final. Llavors el Riera va sortir amb porter jugador també i els dos equips feien servir aquesta opció en els seus atacs i va ser el Riera quan faltaven vint segons per acabar el partit que aconseguia fer el segon gol deixant el marcador en el 1 a 2 definitiu i emportant-se els tres punts en joc.

La Penya ha acabat la lliga finalment en dotzena posició, havent aconseguit l´objectiu de la permànencia un altre any a Nacional B, i ja són sis temporades consecutives a aquesta categoria. Moltes gràcies a tota l´afició pel suport rebut durant tota la temporada, a tots els patrocinadors, jugadors, tècnics i a tothom que hagi col.laborat amb l´equip durant la temporada. Ens retrobem a l´inici de la temporada que vé, bon estiu i força Penya!