dijous, 3 de juny de 2010

Mercè Llordella, Paula Martínez i Montse Auguets pugen damunt del podi al Trofeu Ciutat de Lleida, Solsona Patí Club

El passat diumenge 30 de maig, al Pavelló Municipal d’Esports de la Bordeta (Lleida), es va celebrar el XIX Trofeu Ciutat de Lleida organitzat per la Federació Catalana de Patinatge (Territorial de Lleida) i pel Club Patins Bordeta.

En aquesta competició hi varen participar tres patinadores del Solsona Patí Club: Paula Martínez i Mercè Llordella, ambdues a la categoria Aleví, i Montse Auguets a la categoria Júnior. També hi tenien que prendre part altres dues patinadores del Solsona Patí Club: Ariadna Fortes no hi va poder participar a causa d’una fractura al peu, i Noelia Parra tampoc hi va prendre part a causa del naixement de la seva germana.

La jornada va començar amb els entrenaments oficials, on Mercè Llordella i Paula Martínez van mostrar la seva gran evolució vers l’anterior temporada. La nostra patinadora solsonina Montse Auguets, estant a les portes de les proves de selectivitat i molt atapeïda de feina per la preparació d’un llibre, no ha baixat el seu rendiment a pista i va mostrar a tots els assistents que la millora obtinguda l’anterior temporada encara no s’ha aturat.

Després d’un programa curt d’alt nivell pels patinadors de la categoria Aleví, Mercè Llordella aconseguia situar-se en segon lloc fregant les puntuacions de la primera classificada, i Paula Martínez es situava en tercera posició amb unes puntuacions molt pròximes al segon lloc. Tot es decidiria al programa llarg on les tres patinadores aspirants al podi aleví havien de realitzar uns programes sense errors, i així va ser. La Paula va sortir a per totes aconseguint un excel•lent programa llarg, però darrere seu va sortir la Mercè amb un altre gran programa. Finalment la classificació del programa curt es va mantenir al llarg, on per primera vegada aquestes dues patinadores pujaven al podi al Trofeu Ciutat de Lleida: Mercè Llordella, com a subcampiona, i Paula Martínez com a tercera classificada. Un bon inici de temporada per aquestes dues patinadores alevins.

A la categoria Júnior, Montse Auguets va realitzar un bon programa curt que li va donar la segona posició provisional sorprenent-nos a tots per la seva regularitat. El programa llarg seria una gran fita per Montse aconseguir finalitzar-ho (a causa d’estar en baixa forma física per tenir un bon rendiment en aquest programa) i així ho va fer. Després d’una coreografia amb molts pocs errors, i després d’aconseguir finalitzar el programa amb bon nivell, la Montse Auguets es va proclamar tercera classificada Júnior del Trofeu Ciutat de Lleida.

L’Equip Tècnic i tots els membres del Solsona Patí Club estan molt satisfets dels resultats obtinguts per les tres patinadores de l’entitat després de competir en dues categories d’alt nivell.

Moltes felicitats Montse, Paula i Mercè !


Podi Aleví amb Mercè Llordella com a subcampiona i
Paula Martínez com a tercera classificada


Podi Júnior amb Montse Auguets com a tercera classificada


D'esquerra a dreta tenim a Montse Auguets,
Paula Martínez, Ester Fornell (entrenadora) i
Mercè Llordella.