dimecres, 2 de juny de 2010

F.S. MARFIL SANTA COLOMA 5 - P.B. SOLSONA equip masculí 1

DERROTA DAVANT D´UN GRAN EQUIP

Jugadors: Carles, Ritort (c), Sam, Eli, Ivan Alsina (cinc inicial), Ricard, Albert Fernández, Joan i Seuba

Entrenadors: Jordi Díaz

Delegat: Josep Vidal

Baixes: Erola, Quique, David i Jordi

Gols: Ivan Alsina (4-1 minut 33)

La Penya és va desplaçar en el penúltim partit de lliga de la temporada a on alguns diuen que és el bressol del futbol sala català, a Santa Coloma de Gramanet, a la pista del F.S. Marfil Santa Coloma, per jugar el partit de lliga contra l´equip local, què és el filial d´un dels dos equips catalans que juguen a la màxima categoria del futbol sala espanyol, la de Divisió d´Honor, el F.S. Marfil Santa Coloma, l´altre equip català que hi juga és el F.C. Barcelona.

La Penya anava amb els deures de la salvació ja fets, i sense la pressió d´haver de treure els tres punts obligatòriament per salvar la categoria, tot i això els jugadors de la Penya és van buidar a dins la pista, en canvi el Marfil necessitava la victòria per no perdre el pols amb el Can Titó pel primer lloc a la classificació i per pujar a Nacional A. La Penya va plantejar el partit des del primer minut tal com és troba més cómoda a dins la pista, ben tancada a darrera i sortint al contraatac, tot i això l´equip local va sortir a per totes i tot i la bona actuació del l´equip en defensa i del porter Carles, s´arribaria al descans amb un 4 a 0 al marcador.

A la segona part el domini de la pilota la continuava tenint el Marfil, a falta de set minuts pel final Ivan Alsina en una contra feia el gol per la Penya, però en aquells moments la Penya ja havia fet les cinc faltes, i d´aquí fins al final del partit l´equip local va disposar de dos doblepenals a favor, dels quals en va transformar un i posava el 5 a 1 al marcador, la Penya hauria pogut marcar algun altre gol i també va jugar dos minuts cap al final del partit amb superioritat per l´expulsió d´un jugador local, però la falta d´encert i sobretot el porter local ho van impedir i el marcador ja no és va moure.