dijous, 10 de juny de 2010

Dissabte es celebrarà el 2on Torneig de Cloenda Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès

L’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès organitzadora del Torneig preveu una interessant jornada esportiva a Sant Llorenç de Morunys.

El proper dissabte 12 de juny a les 16.30h de la tarda es celebrarà a Sant Llorenç de Morunys, el 2º Torneig de Cloenda Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès organitzat pel Consell Comarcal del Solsonès i amb la participació de tots els equips que han disputat la Lliga de Bitlles Catalanes del Solsonès. La novetat de la Lliga de Bitlles d’aquest any respecte l’anterior ha estat l’augment del nombre d’equips, Equip Bitlles Olius, Equip Bitlles Arcada, i Equip Bitlles Camping del Solsonès, amb el corresponent augment del nombre de jugadors i jugadores.

El guanyador ha estat el Club Bitlles Solsona A, seguit del Club Bitlles Solsona B i el tercer classificat l’Equip Bitlles Arcada Grana. Un cop finalitzat el torneig de cloenda, s’entregaran els trofeigs als tres primers classificats de la II Lliga de Bitlles Catalanes del Solsonès així com al guanyador del 2º Torneig de Cloenda Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès.

Una de les novetats del Torneig de Cloenda Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès serà la participació d’equips mixtes formats per nens i nenes de la comarca que també participaran en la tirada general.

Per la seva part, Solà, ha manifestat que “des del Consell Comarcal del Solsonès valorem molt positivament el bon taranna i esportivitat de tots els participants del segon torneig de bitlles comarcal, ja que permet consolidar una iniciativa esportiva a nivell de tota la comarca, oberta a la participació a totes les edats ja siguin masculines o femenines.”.

Font: Consell Comarcal