dimecres, 2 de juny de 2010

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" II DIVISIÓ G.18: ARRELS, 0 – GIRONELLA, 5

Arrels: Daniel Soria, Miquel Serra, Guiu Montaner, Oriol Palou, Marc Pallaruelo, Ferran Moreno, David Estany, Marcel Xandri, Lleïr Moreno, Manel Vila, Roger Oriola. També: Marc Sala, Mohamed El Madani, Arnau Juanco, Livian Castillo, Marc Gonzàles, Eduard Torra.

BONA IMATGE PER ACABAR LA TEMPORADA

El passadís d’honor com a campions va ser l’única concessió que es va fer al Gironella en la seva visita al Municipal. Davant seu, un equip que va plantar cara durant els 70 minuts i que li va posar les coses molt més difícils del que sembla segons el marcador.

Els primers compassos del partit van ser força igualats; a una primera arribada del Gironella es va respondre amb dues bones ocasions. El partit estava igualat, però cap a la meitat del primer temps els visitants van poder avençar-se al transformar un penal. L’equip no se’n va ressentir, i va poder continuar arribant a l’àrea visitant i generant perill, malgrat que, com en altres ocasions, falta transformar les ocasions. Això, normalment, sol passar factura, doncs el Gironella si que va saber transformar les seves per arribar al descans amb un 0-3.

A la segona part, els jugadors de l’Arrels no van acusar el desgast físic, i van continuar jugant com a la primera part. Es disposava fins i tot de més ocasions que el rival, però la pilota seguia sense voler entrar. Els visitants van continuar fent el seu partit, i van aconseguir dos gols més.

Malgrat la derrota, jugadors i seguidors van poder tornar a casa satisfets, doncs l’equip va demostrar que, quan vol, pot jugar força bé al futbol, plantant cara a rivals superiors. Potser si s’hagués jugat igual la resta de partits s’hagués aconseguit alguns resultats més positius.

En qualsevol cas, la temporada s’ha acabat i ara toca descansar i guaudir d’unes merescudes vacances. Ens veiem el setembre!!