dijous, 20 de maig de 2010

La Lliga Comarcal de Futbol Sala del Solsonès celebra el seu 20è Aniversari

L’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès ha organitzat
un seguit d’actes commemoratius

El proper dissabte 29 de maig se celebraran els vint anys de la Lliga Comarcal de Futbol Sala del Solsonès conjuntament amb les 12 Hores. Per aquest motiu, l’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès el mateix dissabte ha organitzat una sèrie d’actes per commemorar aquesta data.

El dissabte a les 18.00 hores es produïrà la recepció de les autoritats locals d’àmbit esportiu a la seu del Consell Comarcal del Solsonès. Seguidament, al pavelló municipal d’esports de Solsona, a partir de les 19.00 hores, es jugarà un divertit partit entre els jugadors històrics de la Comarcal contra representants polítics històrics i actuals del Solsonès. Serà ja a les 19.30 hores quant es jugarà l’esperada Final de les 12 Hores.

L’organització de l’acte ha previst per a les 20.15 hores del vespre, l’inauguració de l’Exposició “Vint Anys de la Comarcal” a la Sala Francesca Llobera del Consell Comarcal del Solsonès i la presentació d’un video, editat per l’ocasió, on es recull la trajectòria esportiva i humana dels vint anys de la Lliga. Finalment, a les 20.30 hores s’entregaran els trofetjos als guanyadors de la competició.

El conseller comarcal d’esports, Joan Solà, ha manifestat que “celebrar el 20è aniversari de La Comarcal és un orgull per als solsonencs i una mostra que la participació esportiva, ha contribuït a diversificar l’oferta lúdicoesportiva en el món rural, ha cohesionat i vertebrat els municipis de la nostra comarca i, fomenta l’harmonia i la relació entre tots els participants de la competició”.


Fotografia del Trofeig Guanyador Comarcal