dijous, 20 de maig de 2010

El Solsonès acull les XVI Jornades Tècniques de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya

El Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès organitza
les XVI Jornades el 27 i 28 de maig.


El Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, conjuntament amb el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona celebraran els propers 27 i 28 de maig a Solsona, les XVI Jornades Tècniques de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya .

Les Jornades de Turisme, anualment itinerants per les diferents comarques de Catalunya, enguany es celebraran al Solsonès. Aquestes trobades van adreçades als tècnics de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya. Des del Patronat de Turisme del Solsonès es preveu una assistència aproximada de 100 tècnics de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya. Les jornades són un marc ideal on els tècnics de Turisme de Catalunya poden compartir experiències mitjançant xerrades, conferències i taules rodones. La nit anterior a la Jornades es reuniran tots els membres de l’APTALC (Associació de Professionals del Turisme de l’Administració Local de Catalunya) per tal de celebrar la seva Assemblea General amb l’objectiu de renovar la junta directiva de l’Associació.

Els tècnics de turisme assistents podran gaudir d’una visita guiada per la ciutat de Solsona després de les xerrades i un sopar ofert per al Gremi d’Hoteleria del Solsonès. El Patronat de Turisme del Solsonès té previst també per divendres, oferir una visita guiada als participants a la Vall de Lord, al Santuari del Miracle i al poble de Sant Llorenç de Morunys

El President del Patronat de Turisme del Solsonès, Joan Solà, ha manifestat que “volem que els participants de la Jornades, paral.lelament a les sessions de treball puguin conèixer in situ la diversitat i riquesa del nostre territori, i en aquest sentit, creiem que la nostra comarca té elements importants de caràcter turístic que cal promocionar i explicar.”

Font: Consell Comarcal