dimecres, 26 de maig de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA PRIMERA TERRITORAL (Grup 5): CF SOLSONA, 1 - EFAC ALMACELLES, 3

CF Solsona: Juanjo, Obiols, Jean, Alcázar, Solé, Codina (Puig), Piera (Casanovas), Alarcón, Cots (Novelles), Sala i Miki.
EFAC Almacelles: Gatell, Martínez, Pérez, Moltalbán, Arroyos, Ortiz, SánchezJara, Camón (Guitart), Durano(Fontana), Roca, Narbona i Cons.
D’àrbitre en va fer el Sr. Raül NOVELL i ÁLVAREZ. Va tenir una actuació fluixa, amb concert de xiulet, targetes i meticulosidad, a la segona part. Jean i Juanjo van veure tarjeta groga, per part del Solsona. Per l’EFAC: Narbona, Sánchez Jara (33’ i 88’), Guitart, Martínez (58’ i 60’), Pérez i Sanuy (banqueta). Al seu entrenador, Sr. Alcaide, li va mostrar la vermella directa, en el 89’.

LA SISENA VICTÒRIA CONSECUTIVA NO HA ESTAT POSSIBLE

Partit força disputat, on cada equip es jugava quelcom d’important: El Solsona, la salvació matemàtica; l’EFAC, la possibilitat d’ascens o promoció.
El Solsona ha plantat de tu a tu l’Almacelles, que ha volgut plantejar un partit de contenció i a la contra, aprofitant les passades llargues, calculades i exactes de Sánchez Jara, força compenetrat amb Narbona, perill constant per a la defensa solsonina. L’atac local s’ha reflexat en el marcador en el minut 13, aprofitant Sala una passada entre la defnsa, penetra, drbla el porter Gatell i marca l’1 a 0.

En la jugada següent, arriba la pilota a l’àrea local, es produeix un rebuig desafortunat de Solé, que marca en pròpia porta, representant l’empat a 1.

Se succeeix el joc alternatiu, amb més precisió en la passada per part visitant, però sense que cap equip encerti de cara el gol. Quan ja passava del temps reglamentari, un còrner tret per l’EFAC és rematat per Durano al fons de la xarxa, obtenint l’1 a 2.

En la segona part, el Solsona surt amb força i obtenir un resultat positiu, però la veterania dels visitants es nota en el seu joc a la contra, a més de les passades llargues a l’esquerra del seu atac. Així, en una de les incursions de Narbona, centra i Pérez es cola entre la defensa, aconseguint el tercer gol (min. 75). Aquest marcador va portar tranquil•litat entre públic i jugadors, asistents a un recital de xiulet del col•legiat, acompanyat de targetes. El més perjudicat va ser l’EFAC, sense que la seva inferioritat numèrica influís ja en el resultat.

Aquest diumenge vinent es juga la darrera jornada. Sembla que amb la puntuació de 41 punts no hi ha perill de descens, però millor seria esgarrapar algun punt a Tremp, per a mantenir la mateixaposició en la classificació.

PROPERAJORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 30 de maig de 2010, al Camp Municipal d’Esports de Tremp

CF TREMP & CF SOLSONA